Elnézést a duplázásért!
Elnézést a duplázásért!
A témához kapcsolódó videó : http://www.devizablog.hu/2012/02/14/tozsdei-kereskedo-robot-programozas/
GG
A témához kapcsolódó videó : http://www.devizablog.hu/2012/02/14/tozsdei-kereskedo-robot-programozas/
GG
Sziasztok Fórumozók!
Ötletet szeretnék kérni Forex robotok készítéséhez! Körülbelül 2 éve tanulom a tőzsde világát. Letöltöttem több száz oldalnyi anyagot, Kosztolány könyveket, rengeteg videós előadások anyagait (elemzésközpont, profit.hu, youtube videók stb.). Mindennap napi jelentések kapok a questortól, erstetől (külföldi piacok, hazai piacok, részvénypiac, devizapiac stb.), valamint több internetes oldalt (finviz, bloomberg, finance.yahoo, stb.) nézek át naponta csak, hogy összefüggéseket vagy valamilyen kapcsolatokat találjak piacok, országok, szektorok között.
Sajnos kezdeti kereskedéseimnél elkövettem minden létező hibát (hitelből diverzifikáció nélkül egy termékkel kereskedtem, igen magas pozíció mértezéseim voltak, és reménykedtem, ha valami az ellenkező irányba indult el
Azóta sokat tanultam saját hibáimból, és a kezdeti nehézségek után fegyelmezettebb és következetesebb kereskedés folytatok. Eleinte a fundamentális elemzés híve voltam. Hírekből próbáltam megjósolni egy-egy piac trendfordulós pontjait. Természetesen rutintalanságomnak köszönhetően ingen sokat buktam a külföldi piacokon.
Az utóbbi időben áttértem a technikai elemzés világába, hisz többen állítják: a piaci árban minden információ beépül (így minek a fundamentális elemzés? ). Jelenleg a forex robotok tanulmányozása, programozása érdekel. Szeretnék egy saját stratégia rendszert kialakítani.
Ehhez kérnék ötleteket, hogy merre érdemes elindulnom?
Igen, az jó volna. De akkor gondolom jó pár másik mdp-s myfxbook is elérhető a neten.
Ennyire brutál ez a robot? Utána is olvasok. Alig van visszaesés, és éles számla. És 10X-ezett fél év alatt. Hol válaszolt igennel a srác?
MDP robotot futtat, megkérdezték tőle, és igennel válaszolt.
Kár hogy nem adott meg olvasási jelszót a Myfxbooknak a hitelesítéshez.
csávó nem gyengén tolja:
Napi 2% hozam fél éve 1000$-os real money acc-al indítva max 23% DD-vel.
Ez semmit bizonyít számomra.
Nekem anno azt mondták, hogy nyit egyszerre shortot és longot is, kötés csoportokat nyit, de nem is ez a lényeg
Valaki tudja egyáltalán, hogy milyen párokon, páron dolgozik? Mert még ezt se hallottam senkitől.
Azért mert van két 1 hónapnál hosszabb trade ami a megszokott kezdőtőkés profithoz képest igencsak szépen hozott ez nem jelenti azt hogy martingale, mert akkor tőbb folyamatosan átlag feletti kötésnek is kéne lennie.
Viszont lehetett akár egy fedező short is amit akkor zártak!!!
Ez így teljesen ködös, semmi több!!
Szóval maradjunk abba hogy ez így teljesen homályba vész, feltételezés, semmi több!
többek között innen:
Honnan derült, ill. hogy derült ki hogy halmozza a mínuszokat, ill. hol lehet ezt nyomon követni?
Könyörgöm, egy görbén kívül még csak bizonyíték sincs a martingalre, nem hogy arra, hogy egyáltalán hány páron kereskedik!!!
Ha igaz, akkor könyörgöm 10% + tőkegaranciával a béta hogy működik???
Vagy pedig ami itt a fórumon ki lett, meg lett beszélve abból következik, hogy martingale, és halmozza a mínuszokat?
Komolyan nem értem, mit kell ezen ennyit agyalni, akinek nem tetszik az fogja a pénzét és fusson, akinek meg tetszik az használja.
Nézzetek már rá könyörgöm a wallstreetre 85%-os a találati aránya!!!!
Miről beszélünk uram isten????
lehet egyszerű támasz -ellenállás törése alapján köt, mit kell ezen ennyit agyalni nem értem?
Mindenki elvileg azt a pénzt tolta bele amit elveszíthet.
Kíváncsi lennék hogy a Bsi-ről milyen vélemények lenénnek
Kicsit mintha irigykednének páran az eredményre????
És ez mennyire hiteles infó? A robot stratégiájáról eddig is csak találgatások keringtek a neten, akkor mégis miért pont ez a hír lenne igaz?
első rész elérhető valahol valami archívumban?
Automatizált kereskedés lehetőségei a metatrader rendszerben 2. rész
Időpont: 2012. január 19. 20:00!
Vendég Előadó: Kovács Róbert metatrader programozó
Téma:
• előző, automatizált kereskedési rendszerek előadás összefoglalása
• indikátorok és multi time frame indikátorok használata
• különböző leprogramozott indikátorok bemutatása
Belépni az előadásba legkorábban a kezdés előtt 15 perccel lehetséges az alábbi hivatkozáson
http://www.elemzeskozpont.hu/content/webinar-belepes
Inkább ezt hallgassátok!