Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kilenc eurótagállamot minősített le a Standard & Poor's

Re: nincs cím

#467546 gentlemanus Előzmény: #467541

Józsi, csak logikailag gondold végig a dolgot.

Az eur zóna iszonyat kutyaszorítóban van, emiatt fel fognak azon országok értékelődni, akiknek önálló fizetőeszköze van, és akik viszonylag konszolidáltabb költségvetési helyzetben vannak.

Csupán pár országnak van 3% alatti költségvetési hiánya. Plusz hihetetlen stabil a politikai vezetés helyzete. Eleve óriási tartalék van félrerakva a költségvetésben, nyilván vannak még területek, ahol meg lehet még pénzeket fogni, így azt a maradék pár száz milliárdot az állampapírpiacon fogjuk tudni finanszírozni.

#467537 gentlemanus Előzmény: #467535

Figyeljétek meg, lesz még menekülő valuta a HUF...

És kígyózó sorok fognak állni a magyar állampapírokért..

#467530 Bendeguz Előzmény: #467528

Menjünk tovább egy vad gondolatmenettel! Mi lesz, ha egész EU-t bóvliba vágják, mondván túl mély az összefonódás az országok között, a görögök mindenkit magukkal ránthatnak, stb. stb. stb. A sok okos befektető elhiszi nekik? Az egész világ szemellenzővel kereskedik és fektet be?

A zsidózás engem csak azért zavar, mert nem túl intelligens megnyilvánulás. Létezik erre annyi szép szófordulat, kettős beszéd, jobban kedvelem azokat :)

#467528 BudFox Előzmény: #467454

Mert ezek a zsidó bankárok, és a FED hatásköre alá tartoznak szerintem...világuralom, dollár...

tudom nem zsidózzak :D

szóval csak megmutatják hogy kik az urak a világon....saját magukat már régen bóvliba vághatták volna..csak 1 fokozatot mertek vágni eddig...csakhogy nem legyenek annyira átlátszóak az emberek többségének.

#467515 zeeh_ Előzmény: #467486

Na, ez nekem is eszembe jutott.

Addig jók voltunk, amíg ki kellett tömni a lakosság egy részét CHF hitellel...

#467486 Bendeguz Előzmény: #467468

Kellett nekik felelőtlenül eladósítani Magyarországot, most a minősítők mondják, hogy "pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa". Buta sógorok...

Komment Ausztriából, : …

#467468 kosami

Komment Ausztriából, : "ezeknek nem elég a magyarok koncnak, most mi következünk..."

#467466 gentlemanus Előzmény: #467443

És a hitetleneknek Magyarország a közellenség, nem pedig az usa, akik kinyírják az egész eur zónát. Állítólag a jenkiknek baráti országok vannak itt európában, nem?

Még kicsi koromban nekem azt tanították, hogy az a barátod, aki jóban-rosszban melletted van, a jóbarátok, mint a jó testvérek, megosztják egymás között a dolgaikat, segítik, megvédik egymást.

Hát itt nem kicsit, nem erről van szó.

Ahogy az eu egy kicsit is kidugja a fejét a víz alól, azonnal víz alá nyomják.

Na ezért nem engedhet kis Magyarországunk. Egy millimétert sem.

#467464 zeeh_ Előzmény: #467442

Ha az EU uzsoraközösség ennek hatására leszáll rólunk és nem ugatnak bele belügyekbe, már megérte.

Ettől még megvan a véleményem a minősítőkről.

#467454 Bendeguz Előzmény: #467443

Bennem felvetődik a kérdés, hogy miért nincsenek ilyen nagy hatalmú európai hitelminősítők? Mert lássuk be, mindhárom az usa cége, illetve a goldmanné. Beleillik az USA-EU gazdasági világháborúba ez a lépés is.

#467443 hosszhuszár Előzmény: #467442

Hö-Hö, először csak számok és betűk voltak a címben..)

Röhej, hogy még mindíg van szavuk, ezeknek a minősítőknek.....

Szerk:

És már nagyker szinten minősítenek.....egyszerre 9.......

usa adósságplafonról, egy árva szót nem hallani, pl....