Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Re: nincs cím

#452447 kelvin Előzmény: #452437

Volt már ilyen hónap. Nem értem miért ez az idegeskedés.

Nincs itt a vége, miért lenne? Azért mert nem kereskedik? Nem tudom speciel Neked mi a fontos, de nekem a tőke megőrzése. Ekkora risk mellett, ilyen teljesítményre képek. 2 féleképpen nézheted az eredményeket. 1. De jó hogy plusz 0,8-1,1% lett és nem mínusz (ez is előfordulhatna). Decemberre sem jósolok sok profitot, majd január és február lesz megint jó.

Számlamenedzselésről csak annyit, hogy egyformán érdekük, hogy mindkét számla ugyanúgy teljesítsen, hisz mindkettőről jutalékot kapnak.

Skalpolni sem lehet állandóan. Nem ismerek a robot technikai részét, de pl ha manuálisan skalpolsz megbízhatósághoz azért kellenek a dolgok (3-4) együttállásai. Anélkül gambling.

Türelem a jutalékot is leveszik idővel és a kötések is megjelennek.

Bár nem tudom, csak tipp a részemről, hogy mivel eléggé nagyok a mam számlák elég sok időbe tart a jutalékot egyesével kikalkulálni. Ha a robot folyamat köt akkor még nehezebb. Szerintem ez lehet az oka, hogy a jutalék kiszámítások ideje alatt nem köt. Lehet az is hogy leállítják addig, majd elindítják és utána vonják le a jutalékot. Így mire a számlán megjelenik a levonás már vannak kötések, de az az új hónapot terhelik.

Mondom még egyszer ez nem hivatalos, de szerintem ez lehet az oka.

#452437 Peggy01 Előzmény: #451549

Az apró skalpokhoz is több nap kell???

Már többször is utaltam rá, de most is az a véleményem, hogy nem menedzselik egyformán a számlákat, nem működnek mindig a robotok. Ezt, az is bizonyítja, hogy a saját skalpjukat sem vették még le. Mivel a béta szeptemberben, októberben is nagyon gyengén teljesített, most azzal kellett jobban foglalkozni, el is érte a 3,2%-t, a 6-10% helyett. Az egyik alfa 0,8%, a másik, -amelyik soha nem fogja utolérni az elsőt- pedig 1,1%-t teljesített.

Ha netán a béta leállítása és újraindítása, újabb MAM leválasztása, beindítása lenne az oka, hogy nem működnék a robotok, akkor is az a minimum, hogy tájékoztassák az ügyfeleket.

Vagy itt a vége?

#451549 kelvin Előzmény: #451395

Senkién sem látszik lezárt pozíció, mert ugye csak azt látjuk. Ez nem azt jelenti, hogy nem is kereskedett. Majd lezárja ha eléri a TP szintet.

Különben is decemberben ne számítsatok kiemelkedő hozamra, ugyanis ilyenkor a forgalmak és a robotok teljesítményei is gyengébbek az éves átlagnál.

A november senkinek nem volt olyan kiemelkedő, de látni fogunk szebb hónapokat is.

#451395 Májki75 Előzmény: #451385

2011 nov 30. 16:40 óta se alpha se beta nem csinált semmit a metatrader szerint!

Legalábbis az enyém nem csinál semmit.

Szasztok! Csak kíváncsi…

#450866 Májki75

Szasztok!

Csak kíváncsiságból, kinek mit hozott a novemberi hónap?

Nekem nettó alpha: 0,8%, beta 3,2%

#448155 Májki75 Előzmény: #447744

Kedves sys01010

Az biztos, amennyiben magyarok találták ki, akkor sajnos tuti van egy pár kanyar a dologban. Ami lehet számunkra pozitív és sajnos negatív is.

#447924 grafi Előzmény: #447744

Érdekes olvasmány. A szerverdíj már nekem is szemet szúrt korábban, hiszen teljesen érthetetlen dolog mindenkitől egységesen 10 dolcsit lenyúlni egy fix összegű szolgáltatásért, ami nem függ a befektetők mennyiségétől. Az én egyszerű logikám azt mondatja velem, hogy minél több befektető van, a szerver bérleti díja annál olcsóbb kéne legyen egyénre lebontva, hiszen a fix összeg egyre több emberre "oszlik el". Ez a dolog igencsak magyarázatra szorul.

#447875 mrbold Előzmény: #447744

Annyit fűznék hozzá, hogy adatvédelmi szempontból is fejlődik a cég... tegnaptól már titkosított (https) a partneri webiroda :)

#447485 kelvin Előzmény: #447481

Kár pedig biztos sokak okultunk volna belőle.

Abban azonban teljesen egyetértek, hogy meg kell becsülni a plusszot akár mekkora is legyen az. Ahogy Kratya is írni szokta addig kell a vonattal menni amíg megy.

#447481 Tavasz Előzmény: #447478

Nem szeretnék erről írni,nem volt drámai veszteségem.egyszerűen szerintem nem kéne teljesen rózsaszínben látni a robotokat.ha egy két %ot hoz havonta,és nem kell vele foglalkozni,az nem rossz.Talán a jelekre figyelni kell,ha valaki ilyen helyre keveredik,ennyi.:-)

És a nem tudok mit csinálni stb mondat legyen eltántorító.:-)mert ha a fejlesztőre kennek mindent,ott valami nem kerek.:-)

#447478 kelvin Előzmény: #447475

Milyen cégről beszélsz, ha nem titok? Gondolom mást is érdekel, mit kell nagy ívben elkerülnünk.

#447475 Tavasz Előzmény: #447163

Bocsi tegnap nagyon dolgoztam.nem tudtam már írni délután.Nos én olyanba tettem pénzt,ahol hó elejével indul a munka,de pl.beraktad a pénzt,és egész októberben egy kötés nem volt.hát én azért az októbert egészen eredményesnek láttam deviza ügyileg,nagyon okosnak sem kellett hozzá lenni.majd ha megkérdezem,hogy mi történik,hát nem tudják,ez van,nem köt stb.a fejlesztő ezt mond azt mond.majd most állítólag elkezdett kötni.....

nem gondolom,hogy a pénzt másra használják közben,de már ez sem lepne meg...

Igaz a kötésekről kapunk értesítést.

És ami fontos.Nagy számokban másfél két éve próbálok ezen a téren elérni valamit,nos inkább minuszos a sok váltás miatt a dolog,hogy a fejlesztő úgy dönt,nem fejleszt,csináljunk mást stb.

Szóval a tapasztalatom hosszú távú és negatív.nem a havi 1%al lenne a bajom,ha munka nélkül devizában annyi lenne.De az viszont kevés,mert ugye tőlem elveszik a nyereség felét.

Több sikert kívánok másnak.Én speciel nem javaslom ismerősöknek

#447282 kelvin Előzmény: #447279

3-5 és 6-10% az a nettó, ebből nem jön le már semmi!

Látod látod jegyzetelned kellett volna. :)

#447279 Májki75 Előzmény: #447208

Szia Grafi!

Én nem duzzogok, csak azt szeretném még megkérdezni, mert erre még konkrét visszaigazolást nem kaptam, hogy az igért 3-5 % illetve 6-10%, az már az a hozam ami nálam marad, tehát leszámítva a 40-50% Quantum részesedést illetve a havi -10 USD , vagy a "közösen " elért hozam?

Üdv