Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Re: 70%

#438958 ikszf Előzmény: #438957

Valóban, rosszul emlékeztem.

De írják is, hogy a POA is rendezi ezt a részt, de abban nem találtam erre vonatkozó szöveget.

Vagy rosszul értem?

"the current margin is covered by 70% protection assured by the forex robot software included in the Power of Attorney (POA) document."

70%

#438955 ikszf

Az, hogy 30% visszaesés után lekapcsolják a robotot, az melyik szerződésben van leírva? Úgy emlékeztem, hogy a POA-ban, de abban nem szerepel.

Sziasztok! nekem okt . 1…

#438829 Májki75

Sziasztok! nekem okt . 19-én kötött először az Alpha, eddig okt. 28-ig 1,88% ot hozott.Az szerintem nem rossz!!

Re: myfxbook

#438813 Peggy01 Előzmény: #438805

Nem akartam a számlám nagyságáról írni, de több, mint négyszerese MJ számlájának.

Szerintem nem kerekítenek, hanem levágják a századok feletti részt, azért lesz a 10%-kal kisebb számlán 2. De tegyük fel, hogy kerekítenek, akkor is a legrosszabb esetben min. 0,1-es hozamoknak kellene lenni az apró skalpoknak. A legkisebb szám, amit század pontosságnál 0,03-ra felfelé kerekítünk a 0,025. Ennek négyszerese 0,1.

#438805 mrbold Előzmény: #438777

Pár üzenettel ezelőtt éppen erről írtam.

Az egyik alfa mam-on hamarabb élesítettek egy skalpoló funkciót, mint a többin. Az elmúlt hetekben ez okozta a komolyabb eltéréseket. Tudtommal, és láthatólag is már mindegyiken aktiválták. Ez okozza a sokkal több kötést, általában minimális profitokkal.

És mivel igen picik a jóváírások, ezért komoly eltérés lehet a számlák között.

Pl: 1995$-os számlán a múltkori rengeteg kötés mindegyike 0,02$-volt, míg egy kb 2200-as számlán már 0,03$. 50% eltérés a kerekítések miatt, miközben a számlák közt csak 10% van!

#438777 Peggy01 Előzmény: #438770

"Ídővel ki fog egyenlítődni, mert ki kell egyenlítődnie. " Ja, igen . Ezt mondják a QuantumXXL-esek is. De a gyakorlat mást mutat, mert az eltérés egyre jobban nő.

Re: Robotok

#438771 kelvin Előzmény: #438721

Az attól függ, hogy milyen forobot akarsz futtatni. Írj nekem emailt leírom részletesen mire kell figyelned mikor robot, brókercég kombót választasz.

Email itt fent!

#438770 kelvin Előzmény: #438689

Van már több alfa is bétáról még csak egyről tudok. Mindenkinek ugyanaz a robot megy! Eltérő időpontokban indított mam számlákra kerül az illető akkor a korábbi nyitott pozíciók nincsenek is és ezáltal nem is leszenek.

Elképzelhető, hogy valaki pl jún 15-én kapott visszaigazolást hogy működik a robot és aki 16-án kapta ugyanezt már másik mam számlára került.

Idővel ki fog egyenlítődni, mert ki kell egyenlítődnie. .

Robotok

#438721 Bedecs02

Sziasztok ! Segítsetek, a forex robotok érdekelnének. Eddig az Iforexen kereskedtem, de most kacsingatok az Fxpro-ra és ott tudnák alkalmazni robotokat.

#438689 Peggy01 Előzmény: #438682

Én most már tudom, hogy nem egy MAM-on vagyok vele, mert az 5000$-on felüli számlák külön vannak. Eddig 2 alfa és egy béta számla van.

#438686 Peggy01 Előzmény: #438672

Oké! Én csak jeleztem, hogy nekem arra viszont jó volt, hogy meggyőződtem arról, amit régóta sejtettem.

#438682 Karcsee Előzmény: #438646

Peggy: Ha osszehasonlitod a master trade azonositokat az ő (archenius) ill. a sajat kimutatasodban, akkor vannak kozos rekordok? Az en esetemben nincsenek... Ez azt bizonyitja, hogy tuti, hogy kulonbozo MAM szamlan vagyunk es mas beallitasok vannak.

Egyebkent tudja azt valaki, hogy hany darab alfa MAM szamla letezik?

#438672 ikszf Előzmény: #438646

Archenius arra reagált, hogy Hofi szeretne egy full ellenőrzött, igazolt kereskedési statot.

Az, hogy egy régóta robotoló ember berakja a számlájának alakulását - amin ugyanúgy nem látni többet - az nem bizonyíték semmire.

#438646 Peggy01 Előzmény: #438623

Nekem jó bizonyíték arra, hogy az alfa MAM számlák nem egyformán vannak beállítva!

Az ő (archenius) 0,03-des kis hozamai nálam 0,08, pedig az én betétem alapján minimum 0,14-nek kellene lenni, ha arányosítunk. Így nem csoda, ha az én egész havi bruttó hozamom csak 6,33%.

#438628 Gonget Előzmény: #438620

Október elején nyitottam egy alfa számlát kb 2000 dollárral a tegnapi nappal bezárólag bruttó 16 %-ot hozott.

Re: Grafikon

#438622 ikszf Előzmény: #438619

vannak dolgok, amiket csinálsz, de nem meggyőződésből :P

Annyira végtelen egyszerű volna a stratégia, hogy egy sima kötéslistából (devizapár, nyitóár, záróár) lemásolhatná valaki? Lehetne publikálni napokkal, hetekkel késleltetve is. Ráadásul Tadawulnál kell, hogy lássák a pozikat, vagyis pár szakértő szem hozzáfér... (ha nem, akkor meg régen rossz). És még sokáig lehetne sorolni az ellentmondásokat.