igen ezt kihagytam, köszi
Az nem a platformtól függ, hogy mi engedélyezett és mi nem. Van olyan mt4-es broker is, ahol nem engedélyezett.
Lehet hogy hedgelnek, de az nem érdekes, mert közben folyamatos nyerő pozikat zár. Az új tőkebeáramlás, meg nem hinném, hogy fedezetet segíti. Pusztán azért gondolom ezt, mert májusi hónapban szét kellett szedni a MAM számlát 2 mam számlára. Ehhez az összes nyitott pozíciót zárniuk kellett. (Ezt tadawulos csajszi mondta - nem a Quantumosok) Az így lezárt pozíciók mindegyike plusszos lett, még ha kicsi is, de plusszos.
Az MT5 amcsi piacra lett kitalálva, mert a shortolási tilalom néha játszik. Ezt is a tadawulos helpdesk mondta, mert MT5-öt akartam futtatni az éles számlámon (nem a robotoson). Egyébként is kevesebbet tud mint az MT4.
Mint mondtam már a rendszer kötéscsoportokat csinál, természetesen vannak benne rosszul nyitott pozik is. Ezeket tudja fedezni, mert van elegendő tőke. De alapvetően 3-5 lot közötti kötésmérettel dolgozik ami 1mio$-os számlánál teljesen korrekt és elfogadható.
Engem is sokáig bosszantott a nem látott nyitott kötések, de végülis ez ezzel jár. Ha fedezni kell hát fedezzen, csak a végén zárja mindkettőt pluszban.
hm? Én nem mondtam olyat, hogy módosítanak utólag. Tök más a gond.
A nyitott pozikat látod? Nem.
Mt4-en teljesen engedett a hedgelés. Simán eltüntethető vele a veszteséges pozi. Egyszerre van vételi és eladási pozid, a kettő közötti különbözettel meg fixálni tudod az árfolyamveszteség mértékét.
eurusd short 1.4-ről
eurusd long 1.5-ről
Kettő közötti különbözet a fix bukód, de mivel nyitott pozi, ezért nem kell kimutatnod a kötéslistában és az eredményben. Ha jött elég új ügyfél, és friss tőke, akkor pár veszteséges pozit zárnak, és bevállalják a bukót. A lényeg a folyamatos tőkebeáramlás az új ügyfelektől.
Ha jól tudom, akkor többek között ezért erőltetik az mt4 leállítását, és mt5 alatt már nem engedélyezett a hedgelés.
Nem kukackoskodás, csak marhára nem árt ezt is tudni.
Atti, sztem Te sokkal többet képzelsz a dologba, mint ami igazán van. Azt nem értem, hogy miért kell ennyit kukacoskodni. Hiába kapsz bármi értelmes választ nem tudsz lépni 1-ről a 2-re. Semmi nem elég sosem. Akkor miért foglalkozol vele, miért nem hagyod a fenébe az egész témát? Így legalább nem idegesít. Mindenre úgy sem fogod megkapni a választ se tőlünk sem mástól. Nekem az a véleményem, hogy egy modern portfólióba kell ilyet is tartani, de ez persze egyénfüggő. Mindenki saját érzése szerint dönt, hogy mi kell neki.
Arra azért reagálnék, hogy az új befizetők pénzéből finanszírozzák a többiek nyereségét. Ez azért nem lehet, mert az MT4-ben lezárt valós kötések vannak. Ez teljesen hivatalos és nem módosítható, lásd a BÉT-en kereskedő bármely cég kötéseit.
Igen valszeg MT4 multi terminal.
A multi terminál is 4 digites a bemutató alapján.
a mindennapi élet a banki megbizásokra gondolok, mikor pl. egy cég forintért eurot vesz, azt bankon keresztül a deviza piacról veszik. Ha nagyobb összeg van akkor bizzony eltolhatják az árat.
Na most a hirtelen pár pont elmozdulásokra simán ráugorhat a robot.
Egész nap kereskedik, de nem mindig van nyilván poziban.
Volt olyan nap mikor volt 15 kötése, de volt olyan is mikor csak 2-3 kötése volt egész nap.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amig megy addig menni kell vele
Mt4-en kell, hogy menjen, mert tadawulnál nincs más.
Tudtommal ecn számlát nem kínálnak tadanál, úgyhogy arról sem lehetne szó, hogy a kezelt számlások az ecn sebességgel elkaszálják az stp számlákat.
Sztem tada nem az a hely, ami ideális egy skalpoló, arbitráló robotnak.
5 digitre köt a robot?
Hogy függ össze, hogy kell a mindennapi élethez deviza? A szereplők egymás ellen játszanak a piacon. Ha 90% biztossággal tudnál operálni, akkor megszűnik létezni a piac. De ez soha nem következhet be, mert alkalmazkodnak hozzá a piaci szereplők, és egy idő után nem fog működni a 90%-os találati arány.
"Hosszútávú 90%-os találati arány mellett szűnne meg, nem 1-2 hónapos, éves nyerő trendektől."
Nem értek veled egyet, mivel a devizára mindig lesz kereslet, ha csak a folyamatos turizmust, a napi váltásokat, a cégek fizetését, és a mindennapi életet vesszük alapul.
nem-nem, te csak MT4-en követed a robotot egy olvasási passworddal.
Hogy mi alatt megy azt én sem tudom!!!!!
Nincs rá utalás.
Mint mondottam a kötés listából az látszik, hogy nagy lot számú kötések vannak minimális nyerőkkel.
Ebből gondolom, hogy valamiféle likviditás, ill. hirtelen megugrással számolnak, és arra kötnek.
Amit látok még, hogy 1 percen belül nyit akár shortot, vagy longot.
nyilván a spread hiánya, ill. a minimális spread ha van, nagyban befolyásolja a nyerő esélyét, mert elég akár 5 digiten 1 tized pont elmozdulás, hogy nyerő legyen.
Ha gondolod szívesen küldök át kötéslistát.
Mindenesetre egy tény, amíg megy addig menni kell vele nincs mese!
Talán a legjobb példa az arbitrázs robotok, ügyletek lennének
Hosszútávú 90%-os talalálati arány mellett szűnne meg, nem 1-2 hónapos, éves nyerő trendektől.
Amit te mondasz, az robotcserélgetés. Azzal ugyanúgy a tiéd marad a kockázat.
MT4 alatt milyen komoly likviditás van, ami a másodperc tört része alatt tud kötni? Semelyik igazán nagy likviditásbiztosító nem adja a likviditását mt4 alá tudtommal.
"Azért azt is meg kéne érteni alapból, hogy 90%-os találati arány mellett megszűnne létezni a forex piac"
Ez nem így van.
Alapból a forex min. 70%-át robotok kötik!
tök jó példa erre a reggeli 7, 8, 9 órás meghuzások, amikor beszállnak a brokerek.
A köztes idő, meg csak "pötyögés", sima árfolyam karbantartás, ha nincs különösebb dolog.
Vevő eladó mindig van, és lesz. Erre egyébként talán a legjobb példa, hogy léteznek már olyan robotok, amik a másodperc tört része alatt akár fordulnak egyik irányból a másikba.
Ne feledd a bankok, nagy házak bele látnak a könyvekbe!!!
Elég ha beletépnek pár pontot, és utána folyamatosan visszaadják.
Itt már nincs spread, nem ugyanaz, jutalék van csak.
Robotozok majd 4 éve, hidd el tudom mit mondok.
Vannak jó robotok, és vannak rossz robotok,
addig amíg megy addig ki kell használni, és hagyni kell hadd menjen.
talán a legjobb példa a WS. trendelő robot, most bukik, de idáig bőven visszahozta az árát.
Ilyenkor kell lekapcsolni, ezért kell a felügyelet.
Az alpha mellett is felügyelet van ezért fizetjük a havi 10 dollárt.
A qauntum csak üzemelteti, bankoknak lett kifejlesztve.
A nyerőt folyamatosan ki kell venni, mig a töke nem jön vissza, utána, pedig nincs gond
Amíg megy addig megy, nyilván ez is fog bukni, de önmagában egy szigorú M/M-el akár hedgelve is tökéletesen működhet.
MAM számlából adódóan rengeteg pénz van mögötte.
Többet én se tudok mondani, egyenlőre működik, elhiszem, hogy szkeptikus vagy, főleg ha nem robotoztál soha.
Azért azt is meg kéne érteni alapból, hogy 90%-os találati arány mellett megszűnne létezni a forex piac. Ha jól emlékszem mindezt 3% DD-vel teljesíti a robot eddig. Nane. Csodálom, hogy nincsen bennetek egy jó adag kétely.
Rakjátok egymás mellé, amit a cégről és a marketingjükről látsz azzal, amilyen profi szintű robotot kínálni kívánnak. Hatalmas a kontraszt.
Szia!
Nem kötelező MLM szinten benne lenned!!!!
Ahogy nézem , ill. ismerem, pár pontra , vagy akár tized pipekre megy nagy lot kötésszámmal.
30%-os bukonál befejezi a robot automatikusan a működést.
Régebben volt, van, egy svájci cég ahol szintén csak ajánlással lehetett bekerülni, és minimum kezdőtökével.
Elviekben Bankoknak fejlesztett robotról van szó, amit a quantum bizonyos feltételekkel üzemeltethet, pont ezért kell a MAM számla, aminek teljesen más kondíciói vannak mint egy normál számlának.
A nyeremény 40%-át+10 dollárt vonnak havonta, ergo a saját érdekük a folyamatos jó müködés
Én azt tudom, hogy az előző hónapban nettó 12%-ot hozott, amit ha tart kb 9 hónapig, akkor a befektetett tőke visszajön, ebben a hónapban bruttó 5%-nál tartok.
Elviekben Matematikai modellek alapján nyit egy azon pillanatban akár long, akár short kötésekkel.
Aki nem ismeri a robotokat, az nézzen utánna az MDP-nek annak szintén a kis spread, és az akár 1 percen belüli skalp a lényege.
Egyenlőre működik, és nem csak a magyar, meg a román piac a cél, viszont ha megnézitek, akkor a magyarok bizony szeretnek tőzsdézni, és dinamikusan fejlődő piacról van szó!
Remélem továbbra is ilyen szépen fog muzsikálni
Teljesen ne legyél bizalmatlan, vannak igenis nagyon jól működő robotok. Óvatos viszont igen!!
Az, hogy kereskedésről lássál legalább valami hitelesnek tűnő kivonatot, az alap. A Quantumot nem ismerem, véleményt nem akarok róla mondani, én máshová kívánok rövidesen pénzt betolni. Az, hogy MLM-ben nyomják, teljesen rendben van, itt is elég komoly verseny kezd kialakulni. Csak, mint mindenhol, itt is vannak versenyzők, akik áttévednek a sötét oldalra. Ha lehet próbálj meg ajánlás útján céget választani.
Vannak kötések. Inkább az a kérdés, hogy a nyitott pozíciókon elért veszteséget nem az új tagok befizetéseiből fedezik e. De lényegében ugyanaz a piramisjáték mindkettő.
Nekem az is furcsa, hogy miért nem egy német, amerikai piacot céloznak meg. Miért kell itt szórakozni Mo-i terjeszkedéssel.
90% feletti találati arányra, és havi bruttó 8-9%-os hozamra rácuppannának mindenhol. Mégis a magyar a célpiac.
Sziasztok! Új vagyok itt, de már olvasgatom egy ideje a fórumot.
Ezt a forex robotos témát most kezdem körbejárni és ez a quantumxxl dolog már már hihetetlenül jónak tűnik, én is rágugliztam és kidobott egy oldalt, ahol egy ****i ajánlja hogy ez milyen jó és tényleg működik és ha ez nem elég, még barátokat is hozhatsz magad alá, akik után szintén kapsz jutalékot...
Klasszikus mlm szöveg. És itt öntött el az érzés, hogy mivan, ha a gyönyörűen ívelő grafikonok nem a tökéletes forexrobottól emelkednek - merthogy az nincs is - hanem az újonnan érkező tagok befizetéseitől, amit szétosztanak, mint "jutalék".
Mit szóltok? Ez csak az én teóriám, már majdnem úgy voltam, hogy belevágok, próbacseresznye, de mikor megláttam azt a 8 szintű dolgot, júj. Meg az előadások Pesten és Békéscsabán.. mese a csodarobotról, ami működik. Persze hogy működik szépen, amíg lesznek új belépők. És hogy miért nem látsz rá a kötésekre? Mert nincsenek.
Egyébként ha így van, akkor az eddigi egyik legzseniálisabb pilótajáték, amit kitaláltak, nem a klasszikus agytalanokat célozza meg, hanem egy speciális réteget, akik legalább pénzügyi intelligenciával rendelkeznek.
Vélemények?
Majdnem ilyen egyszerű. Sőt, fokoznám az elhangzottakat. Én tagja vagyok egy ilyen rendszernek. Havi díj fejében garantált 10%, max 30% termelés havi szinten. A 30% feletti rész is a céget illeti, amit én adok vissza a számlámról. Tehát, ha a cég "igazi" bevételt szeretne, akkor a havi termelést 30% fölött kell tartania. A számlám a TadawulFX nemzetközi cégnél van. Tovább jó hitetlenkedést kívánok! Amit Kelvin leírt, teljességgel hihető. Ha további infót szeretnél inkább e-mailt küldjél: bandibuvar@ gmail.com Üdv: Szabó András (47éves)
Ma is szép napot zárunk úgy látom!
Mai nap eddig: http://www.imagebam.com/image/fdcda3146767140
Azért nem teljesen így működik. Az aranytojást tojó tyúkról meg ne is beszéljünk. Szent grál nincs. Nincs egy tuti módszer, de nekem ez bevált és viszem is amíg sikeresen meg. Írj privit ha érdekel és megdumáljuk.
És akkor ezt lehet? Ha nekem kéne egy ilyen aranytojást toló tyúk akkor csak besétálok egy bróker irodába és terülj terülj asztalkám, vagy kell ismerős, egyebek?