Regisztráció Elfelejtett jelszó

hűha

Sednatrip

Sziasztok! Új vagyok itt, de már olvasgatom egy ideje a fórumot.

Ezt a forex robotos témát most kezdem körbejárni és ez a quantumxxl dolog már már hihetetlenül jónak tűnik, én is rágugliztam és kidobott egy oldalt, ahol egy ****i ajánlja hogy ez milyen jó és tényleg működik és ha ez nem elég, még barátokat is hozhatsz magad alá, akik után szintén kapsz jutalékot...

Klasszikus mlm szöveg. És itt öntött el az érzés, hogy mivan, ha a gyönyörűen ívelő grafikonok nem a tökéletes forexrobottól emelkednek - merthogy az nincs is - hanem az újonnan érkező tagok befizetéseitől, amit szétosztanak, mint "jutalék".

Mit szóltok? Ez csak az én teóriám, már majdnem úgy voltam, hogy belevágok, próbacseresznye, de mikor megláttam azt a 8 szintű dolgot, júj. Meg az előadások Pesten és Békéscsabán.. mese a csodarobotról, ami működik. Persze hogy működik szépen, amíg lesznek új belépők. És hogy miért nem látsz rá a kötésekre? Mert nincsenek.

Egyébként ha így van, akkor az eddigi egyik legzseniálisabb pilótajáték, amit kitaláltak, nem a klasszikus agytalanokat célozza meg, hanem egy speciális réteget, akik legalább pénzügyi intelligenciával rendelkeznek.

Vélemények?