én is voltam már így...hogy elfelejtettem a Stop ot..én meg szurkoltam az esésnek....pedig már nem is voltam benne :D
én is voltam már így...hogy elfelejtettem a Stop ot..én meg szurkoltam az esésnek....pedig már nem is voltam benne :D
:((
Menjél borokat kóstolni. Fehérek isteniek az északi parton:)))
Hatit meg bízd ránk...
Szokták vot mondani, ki korán kell aranyat lel.
Folytatom, aki későn, annak csak morzsa jut :))
na nem idegellek, csak poén volt, tudom ilyenkor morcos vagy..
tudom, most kelte fel, hogy átállítsam a stoppom magaasabbra, megnyitom erre kiütöttek éppen..
Nyaralás közben ne tőzsdézz! Ez aranyszabály! Minden nap van lehetőség, minke idegelni nyaralás közben?
Én is megyek nincs is semmi, pedig bejött megint az elképzelésem, de nem vagyok kényszeres, ráérek, pihenni szeretnék hétvégén.
Szerintem nem sokáig lesz vesztességes ez a pozitok.... Ha nem stoppojátok ki, akkor sem...
boldog ember vagyok, 330on volt a stoppom.... Gyáááááááá, tökömért nincs követő stop ezen a fosbéten...
otti jelentés nem lesz jó
meg az összes többit...
A Marketwatch külön hírben hozza hogy az összes piacot öntik Európában a korai szakaszban...hát akkor tuti hogy USA -ban is esésre készülnek majd.
ez olyan lehet mint tegnap délután USA...semmire beadták 21 pontot...medve piac van tényleg...sokan még csak most ébrednek rá.
Valaki berakott még egy 50 k -s tételt vételre 400 on..gyorsan ráadtam..huh..ez nagy menet lesz megint....
Richtert és MOL is elkezdték még jobban önteni...hááát...ma támaszt tesztelünk szerintem.