Longstoppot beraktam,piac kezében a pozim :D
gatya van, elment a dunakanyar nincs realom. mindegy, megyek úgy is keressetek ha birjátok még cérnával
Ha nem tudunk felfele menni, akkor majd megyünk lefele..
Csoda OTP hogy tudja tartani magát 4350 alatt..
azért pötyöget le.
Gondolom 14.30kor adat, lassan itt lesz, én meg nem ebédeltem még.
Én meg látom nem olvastad végig, csak ránéztél ,-DD
Hamarosan elpattan a húr, egyre jobban feszül.. :D
Határidő követi nyugatot ami emelkedett picit, prompt bux szorításban, reegel fordítva volt.
Így 300 a KT
Viktor az molyfing ehhez, szerintem a frank nem frankó még, azt várjuk
dax is vikire vár?
Nemhogy az emelkedést,de a helyben totyorgást sem érzem stabilnak...főbb indexek napi maxon,nálunk ez csak álom,nemtom Viktor király beszéde miatt lehet ez a tökörészés?
valóban...
de nézd meg OTP hogy be van ékelődve ma...ebből nagy elmozdulás lesz majd. az majd eldönti
látom S&P -t lefelé várod....hmm..majd kiderül...mert itthon elvileg mindennek felfelé kéne most mennie inkább...viszont ha USA zakózik akkor mi is.
ricsi egyedül kevés lesz, kellene otp és mol hozzá, de ott meg a forgalom gyenge
ráadásul a svájci jegybank sem segítette az emelkedést
Ennek ellenére 19,2kra remélem felmegy, kellene egy shortot adni neki :D
megint csak 615 ig ment fel....még nem az igazi...várnak a spekik valami löket -re.
Raktam fel pár gondaltot ebbe a blogomba, akit érdekel, így nem kell itt leírnom.
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/993
A végére töltöttem fel egy kis hatit is, ha időm engedi még töltöm majd.
VAn S&P, DAX, Hati benne.
Oti+Molly immunis az emelkedésre...pfff
Nah most már takarodjunk át ezen a 600on,mert még 19e-t is le kell küzdeni!Mit össze nem bohóckodunk itt...
Kösz, úgy érzem minél többet tudok az egészről ez mégis egyre kevesebb. Nagyjából azért egyformán gondolkodunk, csak mindig irígykedek a géppuskaujjúakra
Kezdokent csalad, melo mellett ne DT-zzz! Meg lehet belole gazdagodni, ha van eleg malacod, de daralja a toket!
Ha ezt betartod, akkor alakits ki egy strategiat es epits esszel pozikat. Egyeb idotavot mar magadnak kell valasztanod.
Ajánlom szíves figyelmedbe Bobolcsai bácsit:
http://bobolcsaibacsi.blog.hu/2007/09/04/a_meggazdagodas_4_titka
ÉS javaslom a többit is olvasásra,sokatmondó! :D
kezdőként a dt - főleg a tőkeáttételes - erősen ellenjavalt.