Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#411142 BudFox Előzmény: #411136

Hát...itt a kemény mag legalább 4-5 éve csinálja már...és szinte minden percben itt vagyunk..másképp elég nehéz.

nekem a munkám mellett van időm ezzel foglalkozni..de kérdezd Hathor-t neki van családja, abból az aspektusból ő többet tud mondani..

az hogy mennyit lehet keresni nem lehet megmondani....

mekkora a volatilitás, attól függ..a mostani hullámok olyanok hogy 15 éve nem látott a CNN elemzője sem ilyet..de 2008 óta, 2009 márciusa óta nem nagyon volt ilyen..szóval..

ha meg csak 50-100 pont mozgás van akkor teljesen más a stratégiája a legtöbbünknek..most csak sodródunk az árral és hülyére keressük magunkat :D

ha elindul lefele ráadunk, ha meg tépik akkor full long. de csak óvatossan mert gyorsan le is lehet nullázni a számlát.

nekem speciel a 23.580 -as tető óta rengeteg pénz bejött..az elmúlt két év xarakodása, vacakolása visszajött,és már szép nyereség van idén.

most jó lenne innen duplázni még.. de az 5000 pont..nehéz lesz..megpróbálom.

Srácok! Egész éves dt-…

#411136 Longshort Voilattila

Srácok!

Egész éves dt-vel idegbajon kívül mit lehet keresni? Átlagban napi hány pont jöhet össze?

Vagy hogy is kérdezzem, meddig lehet ezt birni, család, stb? Meg aztán nem is lehet

akármekkora pakkokkal, mert nem viszik el, átugrik rajtad szóval azért van ennek határa de mégis,

hogy szól a fáma? Találkoztam veletek más fórumon is, régóta toljátok...

#411123 BudFox Előzmény: #411120

oké :_) ki se kéne nyitni a tőzsdét..fórumosok adnák-vennék egymás között mekkora forgalom lenne :D

#411115 BudFox Előzmény: #411113

meglehet...de akpo -ha kérné szívesen odaadnám neki :)) fórumosok segítenek egymáson :-)

#411113 Waszeitung Előzmény: #411112

650 felett én el nem adnám...bővítenék inkább.Tudod ellenállás alatt adni,támasz felett venni..legalább elméletben legyek jó :D

#411112 BudFox Előzmény: #411105

Akkor neked eladom szívesen...667 körül eladom..szóljál ha lesz valami..30k. :-)

#411110 szotyi Előzmény: #411105

teljes mértékben igazad van. iszonyat szopatós phos ez az egész

mindenhol sárga cetlik vannak a szobában.

az összes nyereséget brokidíjra "fizetem", a veszteségről nem is beszélve

halálra keresi magát az összes brókercég szvsz talicska phost küldök nekik szeretettel

#411108 Waszeitung Előzmény: #411105

Jogos teljesen,én tegnap 3 pozit baxtam el a hülye forgásokkal...bízom benne hogy 19e fölé tudunk keveredni.

#411105 akpo7 Előzmény: #411094

Lezartam a shortot is, eleget szorakoztam. Ebben az illikvid szutyokban csak 650 felett vagy 200 alatt nyitok ujra.