Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-STAR elemzésem-Péntek

Re: nincs cím

#405373 Hathor Előzmény: #405364

Igen! Nagy hüleség! Nehogy ilyenen gondolkodjál, még ha utólag be is jön.

Nem gondolkodom olyanon, hogy meddig eshet. A válasz ősi elemzőként az lenne NULLÁIG :)

Én nem nézem sokáig, ettől a hónaptól van grafikonrajzolom itthoni instrumentumokra is, azért kezdtem el most elemezni ezeket, de nekem is úja a chartja, de a kihívás nem baj, egy kutya minden grafikon, elemezni ugyanúgy kell, csak a szakmát kell megtanulni és napi 12órát húzni a vonalakat, hogy érezd a mozgását.

Nem nézek messzebbre mint 8200.

Ezt sem szívesen írtam le.

#405364 Bendeguz Előzmény: #405357

Hathor, szerinted hol lehet az alja? 6000?

Erosen gondolkodoba estem...

No persze nem az eladason, ahhoz mar keso, hanem hogy a csalad vagyonat is bepumpalni ide. Hulyeseg volna?

#405357 Hathor Előzmény: #405356

Na most felraktam egy ütős képet utólag a tegnapi fej-vállamra, alatta épül a konsziban az árbóc, vagy zászló... tök mindegy.

Hozzáteszem szerintem.

Most ebéd, az elemzésem miatt kihagytam a családdal együtt evést, lemaradtam a csapatból :)

#405350 Hathor Előzmény: #405349

akkor jó kezekben vagyok..

de higgyétek el, nincs szükségem rá, több éves tapasztalatom alapján írok, és látom a lényeget (szerintem).

Ahogy mondod függetlenül poziciótól!

Ezért is csak elemzek most, most sok infot szívok be, nincs időm a poziciómat felügyelni mellette. VAgy ez, vagy az. Ez hosszabb távon kifizetődöbb Nekem ,-)

#405348 zeeh_ Előzmény: #405345

Így van.

Kelvinhez csatlakozva ne foglalkozz másokkal. Remélem, a "Főnök" mielőbb rendet tesz a papír topicjában és nem engedi a PF színvonalat tovább.

#405347 Hathor Előzmény: #405345

Na meg a tegnapi órás fe-váll alakzat alapján amit mindjárt felrakok ebbe a blogba, hogyan nézett ki előtte, utána.

#405345 Hathor Előzmény: #405340

Azt pedig előre vetítettem egész héten USA fej-váll alapján, ez mint előzmény.

Ne foglalkozz másokkal, …

#405342 kelvin

Ne foglalkozz másokkal, csináld, hasznos! :D

Főnök majd rendet tesz. 1 emberért is megéri csinálni. Úgy is az kritizál akinek fáj az esés.

Bocs emberek, de úgy látom sokan szerelmesek lettetek a részvénybe. Jó ez a cég, de tudni kell kezelni az extrém helyzeteket is! Sorry

Köszi! Sajnos igazad va…

#405340 zeeh_

Köszi!

Sajnos igazad van és a PF színvonal is átjött a papír topicjába. :(

Ez a mai esés egyelőre sokk hatást váltott ki nálam, most kerültem gép elé és csak lesek ki a fejemből, hogy ki ez a nagy zakó mindenhol.