Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bux elemzés: 06.29. Szerda

Re: nincs cím

#395553 Hathor Előzmény: #395549

nekem a szűkebb sáv is jó, és így van, a teoria azonos.

21.500 alatti bux elég jó jel, meg 24K fölötti is.. csak nekem a bővebb biztosabb..

#395545 Hathor Előzmény: #395542

Nem tudom milyen Cimballis díjakat mondasz, majd megnézem.

Véleményem szerint sávból kitörés a sáv magasságát hozza a kilépés irányába, mondjuk 25K-30K, vagy 20K-15K. Előbb utóbb el kell jönnie ennek az időszaknak, minél jobban kiegyenesednek a mozgóátlagok, simul a sáv, annál erősebb lesz a trend kitörésnél. látszik, hogy ezen a szinten semmi aktivitás nincs, ez nem tarthat örökké. Eljön majd az időnk, csak türelem, alázat, és kitartás, kivárás kell!

#395539 Hathor Előzmény: #395528

Remélem bejön.

Most kezd alábbhagyni long hangulatom, nem tudom miért..

vannak ilyen hullámaim.

S&P szépen nyomja fel 15perces bollit, viszont nagyon kinyomta, és túlvett lett 15percen, jöhet egy kis pihi..

#395528 Lovax Előzmény: #395513

Köszi :) Amennyire a munka engedi majd még csinálok, bár buxiból pillanatnyilag eléggé ki vagyok ábrándulva és nem a long bukta miatt (spread, költségek, forgalom, rángatás, stb de párszor már megtárgyaltuk a dolgot)

Longom egyelőre elég halovány de ha odáig felmegy ameddig minimum gondolom (23300 letörés + 200 h MA), akkor elégedett leszek. Onnan fel meg minden pont ajándék :P

#395527 akpo7 Előzmény: #395484

Sztem trendnel egyszerubb a helyzet, mert beallsz egy iranyba es 2. tranzakciot max. a rendszer intez (stop). :)

#395526 Hathor Előzmény: #395510

Engem annyira nem érdekel a döntés..

csak piaci reakciók érdekelnek.

Mint tudod, makorokat sem nézek sosem. Tegnap kijött valami rossz adat USAból, ahogy rádióban hallottam, érdekelt ez valakit?

Csak a globális piacot kell figyelni.

Szerintem TA jobban viszi a piacot, mint bármilyen adat, hír.

#395521 Hathor Előzmény: #395512

Az az igazság ráérek, itthon szeretnék kereskedni, mert mégis csak itthon vagyok otthon, de valóban többször felmerült a külföldi kereskedés, de semmibe nem tudom magam úgy beleásni magam, mint buxba, buxra tettem fel magam, úgy érzem. Minden napos rezdülését figyelem, és tudom, hogy eljön az a piac, ami trendel majd. Hetes kép elég beszédes, az hamarosan elmozdulást vár. 2007es leszorító alatti szintet, most a hetes mozgók helyzetét figyelem, meg Batman alakzat letöri-e az árfolyamot?!

Abban lefele el lehet kapni egy setupot szerintem. Nem kizárt a 2007-es alatti csúcs sem most. Erre kíváncsi vagyok, de ez hetekben mérhető.

#395513 Hathor Előzmény: #395505

Téged kihagytalak a felsorolásból ,-)

Mondjuk én is szeretem olvasni gondolataidat, chartjaidat nézni.

Remélem most elkaptad a longot, harmadszor?!

#395512 holnor Előzmény: #395481

likvidebb piac kéne neked, ott jobban bejön a ta. pl. dax.

de sávozás mhol van.

#395510 Csilla76 Előzmény: #395481

én is elég tanácstalan vagyok. olyan hirtelen mozdul a piac, hogy azt nem tudom követni..jobb a békesség ilyenkor. jó lenne tudni a görög döntést.

#395507 kelvin Előzmény: #395499

Tuti megszavazza, más lehetősége nem nagyon maradt. Kvázi ezt árazták tegnap USA-ban.

Köszi Hathor, csak így t…

#395505 Lovax

Köszi Hathor, csak így tovább! Olvassuk lelkesen, de azért remélem alszol is valamikor. Kereskedni csak frissen és üdén lehet, különben hármas fonást csinálnak az ember szeme előtt a bollinger szalagok. :D

#395499 Hathor Előzmény: #395491

Továbbra is óvatos piacunk 223-as erősődő HUF/CHF mellett.

Határidő beszorulva a 23.000-23.200közé, ahogy vártuk.

jelenleg 23.090-en.

Telekom: maradt 588-on, OTP sem tud az 5800as nyitót elérve nagyon fölé kapaszkodni 5819 az árfolyam.

Figyelni kell, hogy a Görög kormány megszavazza-e az újabb segélyt, figyelni a piac reakcióját.

#395491 Hathor Előzmény: #395484

Ez szerintem nem így van teljesen, vagy nekem nem jön be. Melyik oldalazásról beszélünk? mert mindig kilógunk valamerre, amiből nem tudod, kitörtünk-e, letörtünk-e, megveszed, eladod, mert kiment, majd visszamegy, bebukod. Hol van a sáv? 20-25.5K? 22-23.5? vagy 21.800as aljjal? Vagy 24Ks tetővel?

Hát nem tudom, nekem nem megy.. most merre vagyunk a sávban, merre megyünk, melyik értékhez? És melyik sávban?

Legalábbis én hosszúra veszek, ha lehetne éves távlatban.

Órás oldalazást talán ki lehet használni, de ezt a jelenlegi sávot nem szerintem.

Ezt a helyzetet a kinyújtott hosszú mozgóátlagok is nehezítik amik a közepén vannak. Alatta eladás ugye, ok betankolsz, most éppen vissza megyünk, majd megint le. Nem az én pályám már.

#395484 kelvin Előzmény: #395481

Pedig oldalazásban a legegyszerűbb kereskedni. Tetején eladsz alján veszel. :)

#395481 Hathor Előzmény: #395475

Nem tudom, nem tetszik ez a hazai piac nekem, rém para az egész, nagyon illikvid, borzasztóan nincs kereslet, iszonyat kivárás van, én is a kivárók között vagyok. 23Ks határidőt, már vagy 10x megvettem, meg adtam, többször szívatott a semmire menés, nem az én pályám az oldalazás, 23K környékezése hetente, havonta fel-le.

Nem ilyen céljaim vannak.