Erről lemaradtam, hogy előadás is volt. Hol, ki mi? :) Quantum tartotta vagy Tadawul? Mailre is válaszolok, most nézem.
Erről lemaradtam, hogy előadás is volt. Hol, ki mi? :) Quantum tartotta vagy Tadawul? Mailre is válaszolok, most nézem.
most az a jo wallstreet-be h, meglehet venni tobben kozosen ugyan is 3!! eloszamlan mukodik es korlatlan demon , mind ezt a 4 major paron!!
Még hogy nem olcsó :D
Sztem meg piszkos drága és az a gond, hogy mire visszatermeli az árát az is sok idő, viszont kérdés, hogy visszatermeli e.
Legutóbb a Leo Trader Pro újítását próbáltam, ami úgynevezett neuro alapú stratégiával működött. Mit mondjak nullázott a Japán időkben. Arra is azt mondták, hogy folyamatosan frissül, de beb...ott. :/
Remélem megtalálod a neked valót. De ha döntöttél és megveszed szívesen nyomon követném a teljesítményét .
es nem is olcso :-((
viszont az a kozponti frissites, folyamatos piackoveto frissitesek allitolag uttoro lesz
na majd meglatjuk, par robot mar indult ugy h egyedul allo volt vmiben... hmmm
Én is nézegettem, de egyenlőre ez az egy nagyon jól bejött, majd talán később. Meg elég gyerekcipőben jár, még korai lenne megvenni.
roboton azert en is elgondolkozok,
ambar most a wallstreet robottal szemezek, eddig eleg sok jot irnak rola ... de meg koran van sztem
Ez így van, de a robot hozamaiba ez is be van kalkulálva innentől mindegy hogy mennyi.
Egyébként köszi mindenkinek a hozzászólást, bármi vélemény érdekel ami eszetekbe jut kritika jó és rossz tapasztalat.
OK! en nem mondtam h milyen, meg azt sem h rossz, mivel nem ismerem,
azt mondta az ember h STP ceg
annyit mondtam h 3p sok, de meg 2 is,
foleg ha tobbi major meg dragabb pl kabel, chf, jpy crossok
A kezelt számlán 2 pip a eurusd spread. Úgy tudom egyébként hogy a Tada STP bróker.
" OFF"
"Egy ilyen weboldalt 2 óra alatt összedob bárki."
hmmm....hehehe... ez jo duma :-))))
en regeltem a tada versenyre, hivott az ember de sztem horor draga a spread
3 pip eurusd nel, 5k usd min. letetnel, azert mar boven ECN szamlat lehet nyitni,
(1.4 p el) de mar van ahol 500 v 2k usd vel is nyitnak szamlat
raadasul nem CYPRUSON
"ON"
Amit mondtam előadás ott montak el egy csomó mindent. Voltam kb 5ön mire eldöntöttem hogy belevágok. Igazából mivel a pénzem a tadawulnál van és nem a quantumnál nem tudnak lelépni vele. Az hogy a robot működik a számlámon az egy dolog. Nekik az éri meg ha megfelelően termeki a profitot a rendszer mert abból van pénzük. Mármint a quantumnak. A számlához csak én férhetek hozzá, én tehetek be pénzt illetve én vehetek ki. Se a quantum se a tadawul se más. Erről szerződés is van illetve a robotról is. Ha regisztrálsz az oldalon akkor utána több mindent elérhetsz ott vannak doksik meg minden.
Hogy mi győzött meg? Az amit fent leírtam szerződésekkel alátámasztva, a 70%-os tőkevédelem
A quantum egyébként úgy tudom tavaly alakult és akkor ezek szerint magyar tulajdonú. Sőt tovább megyek sztem van egy működő folyamatosan fejlesztett rendszerük ami az üzletük alapját képezi. Ezek szerint nem sajátjuk a robot. Nézd a robotról meg nem tudok sokat, de azt hogy jól működik azt igen. Azért lenne jó ha elmennél egy ilyen előadásra mert ott tudnál kérdezni. Majd én is megyek és megpróbálok minél többet megtudni mert eléggé belémültetted a bogarat. :)
Egyébként kitől szereztél róluk ennyi infót, ha semmi infó nincs se a weboldalukon, se a neten?
Hol hallottál róluk?
Regisztrációnál 4 országból lehet választani + van egy international opció :)
Aztán lejjebb: "Elolvastam, és magamra nézve kötelezően elfogadom az Együttműködési megállapodást" Természetesen az együttműködési megállapodást sehol nem lehet elolvasni, mert nincs :))) (semmilyen nyelven)
Egy ilyen weboldalt 2 óra alatt összedob bárki.
Komolyan, Téged mi győzött meg?
Most már 100%-ra biztos vagyok benne, hogy ez magyar, ugyanis a magyar nyelvű weboldal a legrészletesebb. A többi kelet-európai nyelven már csak regisztráció, és belépés van :)
De még angolul se bírt írni magáról egy nemzetközi cég semmit, ami Hongkongban van bejegyezve??? Nincs "about us" menüpont :) Nemzetközi cégről nincsen egyetlen betű angol írás se a google találatok között???
á ez kész, már bocs
Mellesleg van egy olyan érzésem, hogy ez full magyar érdekeltségű oldal:
1. bal oldali mezőt érdemes nézni: http://aegis.hu/?p=ourmission
2. http://hu-hu.facebook.com/people/Imre-Roza/100000323659634
3. aztán valamiért jönnek találatok google-ban magyar nevekkel ellátott aldomainekre, mint például: maria.quantumxxl.com és tibor.quantumxxl.com
Kinél voltál személyesen? Tadawulnál? Nem hiszem, hogy el tudnék menni, mert messze vagyok
Érdekelne a dolog, de több infó kéne a robotról. Fura, hogy forexfactory-n vagy babypips-en quantumxxl-re semmi találat. Senki se beszél róla a neten? Az hihetetlen, még egy fórumozó nicknevére is több találat jön.
Jó lenne tudni kié a robot, utána kiderülne biztosan a neve is, vagy valami azonosítója, és utána lehetne kutatni a neten.
Téged mi győzött meg, mielőtt pénzt bíztál a robotra?
Érdekes dolgokat vetettél fel. Nézd a TadawulFXnél nincs ilyen robot a szolgáltatások. A quantumhoz igazából semmi közöm, hiszen a számlám a tadawulnál van, illetve a quantumon keresztül tudom a robotot elérni. Aztán hogy ez a cég most Hong Kongban vagy Varsóban vagy Moszkvában van bejegyezve nem hiszem hogy lényeges, mert nem hozzájuk kapcsolódsz, egyébként meg minden cég viszi ki a telephelyét adózási okokból. Lehetne itthon bejegyzett orosz tulaja is.
De majd mindenképp utánajárok, hogy végülis kié a robot és ki a fejlesztő, mert úgy a tiszta.
Őszintén szólva nekem nem az volt a célom, hogy reklámozzam a céget, csupán szerettem volna megmutatni, hogy hogyan működik egy ilyen rendszer. Nem érdekem, hogy bárki csatlakozzon, mert nem vagyok cégtulaj. :)
Persze kifogásokat és problémákat lehet keresni. Érdekes a meglátás. Ha gondolod vannak előadásaik menj el egyre és tedd fel a kérdéseidet.
Nem tudom hogy van e valami neve a robotnak.
A másik, hogy a honlapjukon csak 2011 utáni eredmények vannak. Az nem túl meggyőző, hogy 2,5 hónapja teljesít egy robot.
Ha a robot és a cég 2005-ös, akkor a domaint miért csak 2009-ben jegyezték be, és miért csak 2011 utáni eredmények vannak?
Harmadrészt ha a cég hongkongi bejegyzésű (persze nem jelenti, hogy a tulajok is hongkongiak, vagy a célpiac Hongkong lenne), de miért nincs egyetlen ázsiai nyelv sem a támogatott nyelvek között a honlapon? De érdekes módon kelet-közép-európai nyelvből mindjárt 4 is van.
Próbálok infót szerezni erről a quantumxxl nevű cégről, de gyakorlatilag képtelenség, 3 oldalnyi találat van google-ben "quantumxxl+forex"-re. Ez enyhén szólva nem túl biztató, mikor ennyi külföldi forex fórum van. Sehol semmi.
Másrészt a honlapjukon azt írják, hogy:
"A QuantumXXL nem fejleszt és nem üzemeltet saját szoftvereket (forex robotokat), viszont a marketing, piackutató tevékenysége országhatárok nélkül kiterjed a forex (FX) területre. Marketing és piackutató tevékenységét az automata kereskedés területén határok nélkül végzi.
A QuantumXXL-nek kizárólagos worldwide marketing-piackutatási szerződése van egy matematikai alapokon működő, teljesen automata forex robot népszerűsítésére, reklámozására."
Biztos vagy benne, hogy a robot nem a TadawulFX-é, és a QuantumXXL nem csak egy affiliateje a Tadawul-nak? Tehát a TadawulFX nem kínálja alapból a managed account szolgáltatást?
Van ennek a robotnak valami neve?