Re: profit
kelvin Előzmény: #366808Amit mondtam előadás ott montak el egy csomó mindent. Voltam kb 5ön mire eldöntöttem hogy belevágok. Igazából mivel a pénzem a tadawulnál van és nem a quantumnál nem tudnak lelépni vele. Az hogy a robot működik a számlámon az egy dolog. Nekik az éri meg ha megfelelően termeki a profitot a rendszer mert abból van pénzük. Mármint a quantumnak. A számlához csak én férhetek hozzá, én tehetek be pénzt illetve én vehetek ki. Se a quantum se a tadawul se más. Erről szerződés is van illetve a robotról is. Ha regisztrálsz az oldalon akkor utána több mindent elérhetsz ott vannak doksik meg minden.
Hogy mi győzött meg? Az amit fent leírtam szerződésekkel alátámasztva, a 70%-os tőkevédelem
A quantum egyébként úgy tudom tavaly alakult és akkor ezek szerint magyar tulajdonú. Sőt tovább megyek sztem van egy működő folyamatosan fejlesztett rendszerük ami az üzletük alapját képezi. Ezek szerint nem sajátjuk a robot. Nézd a robotról meg nem tudok sokat, de azt hogy jól működik azt igen. Azért lenne jó ha elmennél egy ilyen előadásra mert ott tudnál kérdezni. Majd én is megyek és megpróbálok minél többet megtudni mert eléggé belémültetted a bogarat. :)