Regisztráció Elfelejtett jelszó

Az RFV kötvények harmadszor is

Re: nincs cím

#359660 holnor Előzmény: #359382

ha lenne rá garancia, nm lenne 10% felett a kamat. több kockázat, magasabb hozam, ilyen egyszerű :) a MOL-nál múltkor 6% volt a hozam, ők ennyivel olcsóbban jutnak forráshoz. az RFV más kategóriába esik.

#359393 akpo7 Előzmény: #359390

Koszi! Most mar ertem.

Nekem azert nem olyanon van, mert devizakulfoldikent nem tudok nyitni.

#359391 Princ Előzmény: #359390

ha nem akarsz egy új számlát az equilor-nál számlavezetési díjért, akkor ott nem éri meg venni. Szerintem ez drága nagyon, ahhoz képest, hogy 3 évig semmit sem csinálnak az equilor-ban vele.

#359382 Hathor Előzmény: #359354

Tegnap hívtak Hungária értékpapírtol, hogy 300MFT értékben jegyezhetnek a befektetők most B-tel kötvényt 14%ra, szeretnék-e jegyezni. Megkérdeztem mi garantálja a tőkém, azt mondta a cég tavalyi 1MRD forintos bevétele elég jó, B-tel áll mögötte, csak ennyi. Mondtam, hogy ez nekem kevés, három évre így befektetni a pénzem. Azt mondta az ügynök, hát igen...

fenntartással kezelek mindent, amire nincs garancia.

#359354 akpo7 Előzmény: #359346

Jegyeztem az elozo korben. Sztem belefersz, de szemelyesen kell jegyezni.

Vallalati kotveny, tehat a vallalat sikeren kivul semmi sztem.

Az Equiloros szla 2,500/nev.

#359349 Princ Előzmény: #359346

vigyázz, az equilor-nál 1500 Ft a számlavezetési díj negyedévente :( inkább a tőzsdei forgalomban vegyél

most nézem ezt a kötvény…

#359346 Hathor

most nézem ezt a kötvény jegyzést, elkerülte a figyelmem, de még talán nem késő.

Felhívtam ezt a hölgyet, akinek meg van adva itt a száma, nem tudott beszélni, mert tárgyal, de azt mondja nem nála kell érdeklődni, valami flreértés van.

Március 11 van határidőnek ide írva, nem tudom beleférek-e még, meg tudok-e jegyezni még.

Egyáltalán 3évre be lehet-e kötni ilyenbe a pénzt biztonsággal, mi garantálja a tőkét ilyenkor? Kicsit át kell néznem..

Jegyzet valaki ilyet?