Újra 30.000-es Mol ???
mondtam, kadhafi veszi bazz... hitetlen gyaur vagy.
Nekifutunk a semmiből másodszorra a 23e nek,vki borogasson engem is és a papírt is :D
Ment ma +4% ez a csuda..
Hmm...
Viszont az emelkedés miértjére még mindig nem jövök rá...a kitermelőhelyek és az ellátás veszélyben,sztem ez pont árfolyamcsökkentő hatású lenne,vki árulja már el a bölcsek kövét! :D
Értem én aztat is hogy buxit kell menteni..
termelő cég is, sőt az egyik legnagyobb, csak ez piaci titok.
Ha veszélyben az olajellátás és nőnek az árak akkor miért kell egy kereskedő céget (Molly)venni feltétlen? Nyeresége nem lesz több,ha nem lesz olaj akkor pedig a profit is olvad...
piaci pletykák szerint kadhafi befektet a molba... :))
Egon már a 30.000-et emlegeti a hetesen.
Azért a tegnapi rést talán nem ésszerű párba állitani egy közel 2évessel, bár ő ért hozzá.
Az eddigi napi max fölötti stopp le is zárta kis minuszban.
De, de beírtam, 41 700-on átfordultam. 42 alatt akartam, de annyira beverték, már a 41 700-nak is örülnöm kellett, bár gondolkoztam, otthagyom magam, mint legjobb eladó. De aztán kézzel adtam, és milyen jól tettem :)
Oti shortom meg nekem is van 900-ról, de az nem annyira fényes, mert reggel még megvettem 6005-ön, 900-on átfordultam shortba, szóval 800 alatt vagyok nullán. Bent állok 700-on visszavenni, de fordult 710-en egyelőre.
a mol longot lehet, de az otp shortot semmiképpen ;-)
(az az Rg short nem longnak indult? :P)
Azért szerintem az Rg shortom elcserélnéd erre a MOL longra, nem? :D
Én örülnék neki, ha keresnél jó sokat :)
a piac hülyesége az lesz, ha mindkettő bukóra fordul :)
szerk: na, még egy irigy :D
Honnan tudod milyen pénz áll Chaby háta megett ..... :D
22e nél van Mollynak egy szintje,lehet záróra visszahúzzák oda,ha nem az sem baj :D