Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#347772 Hathor Előzmény: #347762

Hetes távon ilyesmi a kép nálam

http://postimage.org/image/3308nwolg/

Volt egy emelkedő trend, ami megtört, de ugye ez hetes chart.

A megtört emelkedő trendvonal után kialakult egy emelkedő csati, átvetítettem egy leszorítót, de annak nincs jelentősége, egyelőreott tartunk, bár óráson ott is csati tetőnél voltunk.

Összetett a kép, elmondani nem tudom, előző csúcs fölött lennék optimista, de ott meg csati tető van fölötte lassan. Figyelni kell majd

#347756 Hathor Előzmény: #347753

Egyébként alig talalátam meg ezt a topikot, majd egy hete nem volt hsz. benne.

Messzebről óráson, csökkenő utánt törés, majd emelkedés, emelkedő végén az a kis emelkedő csati, ezzel eloldalaz az emelkedő trendvonal felé.

http://postimage.org/image/1qpfpcj5w/

#346150 Chaby Előzmény: #346100

bent álltam 270-en, de volt előttem egy 1300 db-os pakk 300-on, legalábbis amikor láttam :(

#346100 Chaby Előzmény: #346094

dehogy. :)

300 alatt akartam venni (270 körül), de nem figyeltem oda :S

Ennyit a tegnapi megjegyzésemről, miszerint shortokat keresek :)

#346094 Fornit Előzmény: #345808

Csak jó lett volna a long. Kár h nem kötötték lejjebb.

Remélem nem shortoltad eddig.

#345343 Chaby Előzmény: #345001

utólag már látszik, hogy kár volt eladni :S

(vagy vissza kellett volna venni)

Re: Megölték a Mol két alkalmazottját Pakisztánban

#344888 TrogerBroker Előzmény: #344694

Még rejtély, hogy a Mol ellen történt-e a csütörtöki támadás

Egyelőre nem lehet tudni, hogy kifejezetten a Mol ellen irányult-e a csütörtöki támadás Pakisztánban - jelentette ki Darvasi István Magyarország iszlámábádi nagykövete pénteken azzal kapcsolatban, hogy fegyveres rajtaütésben meggyilkolták a magyar olajvállalat két alvállalkozóját.

A magyar diplomata az MTI telefonos megkeresésére elmondta, hogy a Molnak az északnyugati határtartományban található koncessziós területén, az egyik kúttól a központi feldolgozó üzembe tartó konvojra csaptak le fegyveresek. Az akcióban meghalt a konvojt őrző határrendőrség négy katonája, egy másik megsebesült. Két embert elraboltak.

Darvasi István hangoztatta, hogy ilyen esetek előfordulnak, s egyelőre nehéz megbecsülni, hogy kifejezetten a magyar olajipari vállalat ellen irányult-e a támadás. Pakisztánban túl azon, hogy működnek mindenféle szélsőséges erők, főként az ehhez a területhez közeli részeken, az úgynevezett törzsi területeken az emberrablás még megélhetési forrás is - mondta a nagykövet.

A Mol jelentős erőfeszítéseket tett eddig, akárcsak az ottani kormányzat, hogy szavatolja a terület biztonságát, mert az itteni gáz- és olajlelőhelyek nagyon fontosak a pakisztáni gazdaság számára is. A magyar cég most nyomatékosan kérte a pakisztáni kormányképviselőt, hogy tegyen meg mindent a biztonság és a megfelelő feltételek megteremtése érdekében - nyilatkozta Darvasi István a távirati irodának.

(MTI)

270-en visszavettem a te…

#344858 Chaby

270-en visszavettem a tegnap eladottakat