ráadtam...most megindulunk lefele. célár 21.200 első körben.
ráadtam...most megindulunk lefele. célár 21.200 első körben.
Szép lassan elérik céljukat láthatjuk. Szarházi banda, mit akarnak, vegyünk fel még még és még hitelt. Amit most kívánok nekik, az nem a karácsonyhoz illik....
Akkor már nem a bóvli kategóriában vagyunk ?
erre a hírre vártam én, mint shortos...de nulla a forgalom...nem történt semmi Pf...
vagy be volt árazva ez is ? vagy még csak most kezdik megemészteni a hírt ?
Nulla mozgás a hírre. Ez is be volt már árazva, mondanák az okosok.Hátha januárban lesz foganatja.
Undormány ez Fitch... Remélem megmutatjuk a nyugati majmoknak egyszer az élest...
Kt tágul,forgalom nulla....nekem nincs pozim és nem is nyitnék,neked azért remélem lesz belőle profit legalább :D
Hátha beérik rá az oti és hati shortom...
de nem akar egyelőre, bár még hosszú a nap
Remek karácsonyi ajándék....
Tuti nem zárnak, sőt szerintem további $ erősödésre spekizve még rá is fognak adni, ha nem lesz erő.
értem...akkor most már nem is fognak. ők is kivárnak.
Egon az esetek 90%-ban lefelét vár, elég short-os a csávó :)
HVG-ben van egy grafi, mely szerint idén (dec 1-ig) a bux $ alapon 12%-ot esett, vagyis az usa shortok nyerők! Ezért nem záródtak az usa-ban indított fedezeti shortok!
ez igy van :-))
Egon is lefele várja inkább...maximum egy jobb váll duplázódást vár még.
kitörés csak 21.550 felett.
Usában korrekció előtt állunk már kb fél éve. :) De mindig csak a jövő héten esedékes. Várom már én is.
Svájci frank új csúcson, USA ban is korrekció előtt állunk szerintem..ilyenkor már nem vesz senki sem...csak az eladásra vár mindenki
szerintem ne foglalkozz a kamattartalommal, ha nem egyértelmű jelzést ad, van egy csomó indikátor így is még :)
Valami jótanács?
Játsz a kamattartalom változására, arbitrázs formájában.
http://www.fn.hu/archivum/20030129/befektet_337_k_iskolaja_viii/