Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#337556 Kezdő Előzmény: #337543

Úgy látod, hogy Simor duzzog, és egy fideszesekkel teli tanáccsal egyetemben büntetésből jól kib*szik ezért az egész országgal, és kamatot emel?

Nekem az az _érzésem_, hogy szakszerű volt most ez a kamatemelés.

#337548 Waszeitung Előzmény: #337546

Sajna elég egyszerű a sémám,mint az közismert: "short mindörökké" bár nem mindig kifizetődő,de legalább az enyém :D

Legalábbis magyar piacon,egyik nagyban sem látok semmi erőt,de lefelé sem megyünk,talán a jó hangulat tart minket a víz színén...

#337546 Ricsi Előzmény: #337545

Azért utaznék én a te farvizeden, de így sajna egyedül kell okoskodnom...

#337543 Ibiza Előzmény: #337419

simor duzzog mert lebuktatta a fidesz az offshore számláját.. a múltkor volt egy nehezményező kommentje a kormánynak a kamatemelésre.

nem egyedül szavaz de azértz vállalta anno a j.elnökséget mert meg van a háttérben a támogatottsága.

írország bajban van azzal kezdte csökkentete a kamatokat.. mert akkor alacsonyak a hitelkamatok.meg persze a betéti..élénkül a vállalkozás..csökken az állam kamatterhe.

Na, a tegnapi 920-as vét…

#337542 Ricsi

Na, a tegnapi 920-as vételemet most dobtam el 22 030-on, nettó 100 pont. Kell ennél több? :D

#337536 kerikoma Előzmény: #337532

:D:D

Emlékezetkiesés mennyiség függő nálam is.

Úgy döntöttem a héten még nem hatizok, ha már eddig bírtam, hacsak valami nagy dolog nem történik ami miatt esetleg mégis:)

#337532 akpo7 Előzmény: #337442

Emlekezetkiesest nalam a palesz szokott neha okozni, de az is rovid idore. A fagyi es sutemenyek ilyen hatasat meg nem tapasztaltam.

Kulfold alapvetoen kizoldulni latszik kozben, tartom meg a hetre a longokat sztem.

#337447 banyaiz Előzmény: #337395

Vagy a várakozásra erősödött, és hírre realizáltak? Amúgy a "gratuláció" Simor helyett másoknak járna, pl a forradalmár elvtársaknak?