Úgy látod, hogy Simor duzzog, és egy fideszesekkel teli tanáccsal egyetemben büntetésből jól kib*szik ezért az egész országgal, és kamatot emel?
Nekem az az _érzésem_, hogy szakszerű volt most ez a kamatemelés.
Úgy látod, hogy Simor duzzog, és egy fideszesekkel teli tanáccsal egyetemben büntetésből jól kib*szik ezért az egész országgal, és kamatot emel?
Nekem az az _érzésem_, hogy szakszerű volt most ez a kamatemelés.
Az "olcsó"-t nem a 20e feletti hatira gondolnám :D
Sajna elég egyszerű a sémám,mint az közismert: "short mindörökké" bár nem mindig kifizetődő,de legalább az enyém :D
Legalábbis magyar piacon,egyik nagyban sem látok semmi erőt,de lefelé sem megyünk,talán a jó hangulat tart minket a víz színén...
Azért utaznék én a te farvizeden, de így sajna egyedül kell okoskodnom...
Általában a kisbüfi utazik a nagyok hátszelén,szval nem miattam nincsen forgalom :D
simor duzzog mert lebuktatta a fidesz az offshore számláját.. a múltkor volt egy nehezményező kommentje a kormánynak a kamatemelésre.
nem egyedül szavaz de azértz vállalta anno a j.elnökséget mert meg van a háttérben a támogatottsága.
írország bajban van azzal kezdte csökkentete a kamatokat.. mert akkor alacsonyak a hitelkamatok.meg persze a betéti..élénkül a vállalkozás..csökken az állam kamatterhe.
Na, a tegnapi 920-as vételemet most dobtam el 22 030-on, nettó 100 pont. Kell ennél több? :D
pont azért ilyenek a napok, mert senki nem kereskedik...
Csatlakozom a nem kereskedéshez,elnézve a tegnapi napot nem sok mindenről maradtam le...
:D:D
Emlékezetkiesés mennyiség függő nálam is.
Úgy döntöttem a héten még nem hatizok, ha már eddig bírtam, hacsak valami nagy dolog nem történik ami miatt esetleg mégis:)
Emlekezetkiesest nalam a palesz szokott neha okozni, de az is rovid idore. A fagyi es sutemenyek ilyen hatasat meg nem tapasztaltam.
Kulfold alapvetoen kizoldulni latszik kozben, tartom meg a hetre a longokat sztem.
Vagy a várakozásra erősödött, és hírre realizáltak? Amúgy a "gratuláció" Simor helyett másoknak járna, pl a forradalmár elvtársaknak?