ha csak azt a 2 dolgot megjátszottad amit nekem mondtál utóbbi időben , 5400 körül eladást mondtál le is ment 5 k közelébe, onnan 5500-at fel is ment majdnem addig.
Várom a további értékeket. :)
ha csak azt a 2 dolgot megjátszottad amit nekem mondtál utóbbi időben , 5400 körül eladást mondtál le is ment 5 k közelébe, onnan 5500-at fel is ment majdnem addig.
Várom a további értékeket. :)
már csak pénzt kellene keresni :))
Emlékszem még amikor év végén 5000 körül gondolkodtam Oti eladásán azt mondtad elvileg 5500-ig visszanézhet, ez is bejött. Megy ez neked. :)
Kistoppoltak belőle.
megható visszaolvasni :))
Nézzünk egy hetes RFV chartot, és vegyük úgy, mintha egy Elliot hullám 3. pontja felé haladnánk ;)
ilyen optimista vagy, akkor miket vízionálhatsz más papíroknál. No előveszek pár kisebbet is csemegézni. :)
Aki ezt a k.rva széles, 1700 pontos sávot lekereskedi, jól jár, de itt ilyen mozgás szerintem nem lesz, ez már a múlt... viszont kitörést se várok. Akkor mi lesz? Szerintem új sáv jön, méghozzá följebb a mostaninál, 6500 - 7700 között. Aztán jön a kitörés, de azt már csak a Mikulás hozza jövőre :)
igen, abban minden benne van.
Nem nyereséghez hanem 2009. évi mérlegfőösszeghez. De még nyitva van 2012-re, hogy mire és mennyit, és hogyan. :)
Srv ott is benne lehetne, csak kölcsönadták így valahogy közvetve minimálisan talán számít, de nem sokat vsz.
Habár ott is a saját tőkében benne van a rv-árfolyam, nem?
oops, köszi.
Mérlegfőösszeghez
nem nyereséghez van kötve a bankadó? Én úgy emlékeztem.
Ez az árfolyam meglesz, csak az időtáv a kérdés szvsz. :) 2 év , 5 év ?
Azt miért írod, hogy alacsony árfolyam az érdekük bankadó miatt? Az adó vetítési alapja nem a nyereség.
Hadilábon állok a fej-vállakkal :) A 2010.06 elejétől induló fordított fej-váll célára nálam csak 7070
11300, nem a logaritmikus felbontástól lesz annyi, csak jobban átlátható.
logaritmikus felbontásban nézd :)
Ja, ezt a 12.07-től induló normális (nem fordított :) fej-vállból számoltam
Hetin én inkább füles csészét látok 13200 körüli célárral.