Az 120% évente így is.
Ilyesmiről nem is álmodok egyenlőre.
Az 120% évente így is.
Ilyesmiről nem is álmodok egyenlőre.
Én a 18450-ről cipelt pakkomtól 19700-on könnyes búcsút vettem :)
Lassan már követni sem tudlak, 18845, 19, 19100. 19600, 19620... :))
off: 0,7-08 volna, az említett fekete napok nélkül, így kb. 0.5 körül mozog, szóval van hova fejlődni, ráadásul a tavaszi tesztek után kb 6 hónapja megy a mérés, szóval kicsi az időtáv...
Ellenállás 19745....
Az nagyon jó! Napi 0,7-8...
Közben kb 1/4 eladva 600-on. 1/4 még megvan.
szerk: jókor... 19700
Én napi ill. heti elszámolásokat csinálok...
Ricsi nyomán 0.45% a min. napi cél, az átlag valahol 0.7-0.8 körül van, ami tökéletes is lenne, ha kb 2 hetente nem rondítana be - jellemzően valami kormányötlet hatására - egy-egy komolyabb bukó, ezeket kell még kiküszöbölni jobb stoppokkal és tökéletes lesz a módszer :)
Persze a feszesség következménye az is, hogy a pozik kifuttatása koránt sem ideális...
Köszi a jótanácsokat!
Célár a 19k volt, a tegnapi lekötés sokkja után a 0-ás kiszállóval én már beértem volna... 2/3-át el is adtam ott, a maradékot 19200-on, nem is voltam elégedetlen a tépés folytatódásáig...
De most már én is unom a kesergést, ennyi elég lesz :))
Igen szerintem is jobb többször kihagyni mint beleszaladni egy nagy zakóba. Az elég demoralizálólag is hat rám.
Esély fogni kb3%-ot minden héten van, és szinte sohasem kapom el.
A lentebb eladogatott felet én is sajnálom, de soha rosszabbat...
ha van célárad akkor érdemes oda berakni az eladást.. alá meg stopot ha nem tudod nézni..
a mutyik reggel meg záróban vannak.. azt meg kitudod figyelni..
legenda van a papírban..ezért mozog.. gyanítom ez már tömés..kiderül..
Rövid távon tényleg sokkal bosszantóbb, de max egy órán belül megnyugszom, aztán legyintek, hogy ha nem is gyarapodott a számlám annyival mint szerettem volna, de legalább nem csökkent, a bukónál viszont ott van a ledolgozás gyakran fáradságos munkája és hosszabb távú következménye...
Ne sajnáld én voltam béna :))
Tegnap beszélgettünk szintén tőzsdéző haverommal és ezt mondtam neki: "magamat ismerve holnap eladom nullában 19k-n, aztán 19500-nél verem a fejem a falba" igazi Cassandra jóslat volt :))
De igazán az bosszant, hogy a héten egyetlen délelőtt sem tudtam tőzsdézni, ma sem értem volna rá, nem kis szervezéssel szabaddá tettem magam, kár volt...
a lemaradás rosszabb mint bukó.. főleg ha jól láttad..
A nagy kérdés.megindul és felviszik 1-2 hét alatt 22 ezerig vagy ráöntik a büfikre és leviszik 16-ig?
reggel vett pakkot jó lenne mostmár tartanom 1-2 hétre,de nem tudom merjem e?
Lassan nézni sem bírom...
Most értem volna haza, de nem mertem reggel stoppal itt hagyni, így 60 pontot kerestem 600 helyett, ráadásul már vagy egy éve nem volt ekkora pakkom...
Lecsereltem telefonra, az az egyetlen, amit nem teptek meg meg, miota megy a kori.
Akkor most már húzzák fel 20k-ig, ha már mutyi, legyen nagy.