Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#332395 Scipio Előzmény: #332390

Ne sajnáld én voltam béna :))

Tegnap beszélgettünk szintén tőzsdéző haverommal és ezt mondtam neki: "magamat ismerve holnap eladom nullában 19k-n, aztán 19500-nél verem a fejem a falba" igazi Cassandra jóslat volt :))

De igazán az bosszant, hogy a héten egyetlen délelőtt sem tudtam tőzsdézni, ma sem értem volna rá, nem kis szervezéssel szabaddá tettem magam, kár volt...

A nagy kérdés.megindul é…

#332389 lyonell

A nagy kérdés.megindul és felviszik 1-2 hét alatt 22 ezerig vagy ráöntik a büfikre és leviszik 16-ig?

reggel vett pakkot jó lenne mostmár tartanom 1-2 hétre,de nem tudom merjem e?

#332387 Scipio Előzmény: #332376

Lassan nézni sem bírom...

Most értem volna haza, de nem mertem reggel stoppal itt hagyni, így 60 pontot kerestem 600 helyett, ráadásul már vagy egy éve nem volt ekkora pakkom...

#332386 akpo7 Előzmény: #332361

Lecsereltem telefonra, az az egyetlen, amit nem teptek meg meg, miota megy a kori.

Hmmm... kivesszük e a te…

#332376 Fornit

Hmmm... kivesszük e a tegnapi felső kanócot?

Tartom még...

Szerk: kivéve

egyébként pont ezért nem…

#332361 kelvin

egyébként pont ezért nem szeretem hazai piacott és jövőre itt is hagyon a pi---ába

Mert jön egy állat és megtépi akár pár 10 millióval vagy néhány százzal

#332358 Scipio Előzmény: #332352

Azokat nem is olvastam... Most látom Egon még külön ki is emelte: "így senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy mi az irány."

Megint jól eltalálta :))

#332355 kelvin Előzmény: #332352

jaja, ezért nem kell ilyenekkel foglalkozni

Én speciel mindig a fibószinteket nézem és nem érdekel a komment

#332326 Fornit Előzmény: #332319

Igen, sokszor célravezetőbb. A 845ös eladást én sem terveztem csak úgy jött -biztonsági okokból.

Visszaállhat akár a tegnapi eladó megjelenése előtti szint is, nem feltétlenül még ma.