Gratula!
Rágom én is a kefét, csak du. voltam itt, amikor beesett 18 400 alá mantraként ismételgettem, hogy semmi long, így nagy nehezen kibírtam, majd 18 800-nál már új mantrába kezdem f*** vagyok, f*** vagyok... :))
Gratula!
Rágom én is a kefét, csak du. voltam itt, amikor beesett 18 400 alá mantraként ismételgettem, hogy semmi long, így nagy nehezen kibírtam, majd 18 800-nál már új mantrába kezdem f*** vagyok, f*** vagyok... :))
Pedig jó lett volna, én ma vettem 520-on, és 750-en eldobtam
Nem kaptam, nagy lekötésekre számítottam az alúlsúlyozás miatt. Az utolsó napon semmi eladó sehol... borult a terv h innen majd longolok egy jót.
(Ja és ezennel véget is ért az önkéntes longtilalom, sajna 1 nappal tovább tartott mint kellet volna)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/kozel_a_megallapodas_a_szurgut_mol-reszesedeserol.142033.html
Harmadszor is spekáznak majd arra, hogy beszáll az állam?!
Szép volt!
Gondolkodtam vételen 19500-on, de nem tetszett az esésben megjövő forgalom, 19200-táján meg inkább beálltam 19k fölé egy pofátlan szintre, így aztán MOL nélkül maradtam mára, de talán nem is baj...
nem csak ezt, mindent szórnak
a másik felét is lezárta a stop 500 fölött, így a teljes pakkal kb 20 160-19 540
Egon ma MOL vételre buzdított, tehát érthető a -3% :)))
Miről tárgyalnak a Szurguttal? Csere, vétel, kenőpénz?
Ma is,21e becéloztatva...
:-D köszi
de azért volt alapja és nem vakmajom módjára.
Csak az aktiválási árat írtam el és piacin vett is!
Utólag jó volt. :-D
A véletlen vételek sikeressége ma is bizonyítást nyert.
Grat.
500-on eladva mind, nem leszek adatkor és zárásra, ez meg biztos a zsebben, ha kitör majd visszaveszem
mert 350 és 750 átlaga 550, így mehet stop rá 650-re. Nehéz engem megérteni :)