Rés: 20980-21190
itt válaszolok, mert itt a helye :)
volt egy shortom 20865-20745. 20500-ra számítottam, aztán 700 alatt akartam zárni, de elbarmoltam :S
A kérdésedre válaszolva: 21k benne lehet ma, de sokkal több szvsz nem. Most úgy gondolom, hogy nem nyitok egyik irányba sem. Talán 500-ra beállok egy kis pakkal a vételi oldalra, hátha leszúr.
Kiderült hogy kacsa a hír :D
majd kijön nemsokára egy körlevél, hogy: BOCCS NEM DIREKT VOLT! :)
Repült pár stop a szemét rohadt banda ez is, akik ezt így lehúzták az nem a hír megjelenéséből tudták meg, hogy mi lesz!!
Olvastam én is az 1000-2000Ft/rv lehúzást az adóra, oszt mégis szépen visszarángatják 21k fölé.
Még egy pofon a meghiúsult állami visszavásárlás után:
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=139271&is=1
35Milliárd egyszeri befizetés,hmmm....
Szépen pattog két fibo között...
igazad van, de ott van még előtte a 20 napos 21540-en...
nem bírtam ki :) lehet olyan vagyok mint Csusza az OTP-nél?
21015-21190
21630 on lenne az ideális kori...
Hát a szerencsések ma foghattak 600pontot.
Olvastam h tegnap volt rés és működött a szabály :) Kár h nem voltam.
köszi mindkettőtöknek.
Asszem ma nem volt rés. Reggel megint nem tudtam itt lenni, ezért későn nyitottam, és 21k alá nem akartam engedni. 4-500 pontot még látok benne felfelé, mondjuk 21,6k-ig. Ha ma nem megy el addig, és holnap nem nyit túl magasan, megpróbálok még egy long-ot.
Hát muszály az nagy úr, úgy döntöttem 400 fölött már nem finanszírozom a shortot, túl sok lett... Igy is már 750-ről hoztam folyamatosan lejjebb
Molly közben 21 K ismét... Ha usa gdb és a munkanélküli adat is jó lesz, akkor lesz itt kánaán:)
Sajnálom, valahogy kapkodsz mostanában. Én a hati shortomra sem raknék 400-ra stop-ot, a héten is járt arrafelé. De nem osztok észt:)