ja, kineveznének engem mol vezérnek lenne gáz, aszt hiszem:-)
ja, kineveznének engem mol vezérnek lenne gáz, aszt hiszem:-)
wazzeg, ekkora munkanélküliség van, ennek a csávónak meg van 20 állása, meg ki tudja még hány, amiről esetleg nem is tud.
Reggel felcsapja a laptopját oszt látja, Pisti, ki vagy nevezve a MOL vezérigazgatójának is, nem szóltunkelőre de remélem nem gond. Ugyanaz a számlaszámod most is mint eddig, vagy a ciprusi céggel keresztbeszámlázzunk inkább?
üdv,
XY
Kocsis István cáfolja a Mol elnök-vezérigazgatói kinevezését
MTI, Gazdasági Rádió, 2010. szeptember 17. 10:55
Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója cáfolja azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint őt nevezik ki a Mol elnök-vezérigazgatójává, erről a kérdésről ő senkivel sem tárgyalt - közölte a BKV pénteken.
hirdetés
A Világgazdaság pénteki számában több meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írta, hogy szeptember végén, október elején távozik a Mol Nyrt. éléről Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató, akinek helyét a több állami cég felső vezetői posztján már megfordult Kocsis István veheti át. A hír - a napilap közlése szerint - már többször fel-felröppent, a Mol-nál érdeklődésükre az ügyben nem nyilatkoztak.
A napilap felidézte: Hernádi irányítása alatt a válság okozta sokk hatásától eltekintve végig nőtt az olajtársaság részvényeinek árfolyama. Vezetésével a Mol ellenállt az OMV felvásárlási szándékának.
asszem ki lehet terjeszteni mindkét irányra.
Nekem 21670-en volt/van egy vonalam, de a nyitóról lemaradtam, meg valszeg nem is próbáltam volna meg, pedig szép lett volna.
Hasonlóan viselkedik eddig, mint a Richter pár napja: éves csúcstól vissza a 15 napos mozgóig. Aztán a Richter ment tovább fel.
Hát sikerült a legalkalmatlanabbat kiválasztaniuk, az tuti. Rendes gyerek ez a Pitek, mint magányember, de nem oda való.
A heten mar 2 jo tradem volt ezzel a szutyokkal, pedig eddig allandoan hulyere vett tamaszokkal es ellenallasokkal. Ma a 21700-as tamaszt sikerult megvenni es 200 felett kiszedtek.
Amugy Hernadi tavozasa sztem nem jo hir. Lehet, h. nem jo arc, de a MOLt azert jol elkormanyozgatta. Mondjuk a srv vasarlast nem lehet neki megbocsatani sztem.
Pont Kocsist, aki a mutyi BKv-nál volt és semmiről nem tudott? előtte MVM-nél is volt és nála fuccsolt be minden.
Hát csak az alul lévőkre szoktam használni.
Hát a 21.800 elvileg vmiféle támasz volt, de ha fals hír húzta fel, hát nem voltam benne biztos hogy tart.
Ha esetleg vki meglépte az ügyes volt. 290 felett megint üres a könyv.
Még a végén kiderül hogy a tegnapi,az állam nem most akar bevásárolni c. cikket véletlen egy héttel korábban tették közre :D
Na, végre! Csak bejött a tegnapelőtt számolt 21900. A hírfelverő kurflit nem látta előre a TA.
a birka magyar nép pedig mindent benyel...
Ez lesz a 21. állása?
http://mandiner.hu/cikk/husz_allasa_van_kocsisnak
Milyen ügyes ez a f@szi, hogy ennyi mindenre oda tud figyelni a nap 24 órájában, szerintem a Guinness rekordok könyvébe való teljesítmény.
Odarakták ezt az állítólag komoly vezetői tapasztalatokkal rendelkező Kocsist a BKV hoz,hogy majd rendet rak,de semmi nem történt,akármit kérdeztek tőle,csak mellébeszélt,ennek folyományaként egy szinttel feljebb lépett....tényleg észvesztő ami itt megy,a húsosfazék körül csak helycserék történnek :(