remélem nem próbáltad meg
Közben forgalom nélkül visszacsorgott 22.600ig.
Be mer vki nevezni még egy 4-500pontos tépésre ? :))
Annyit talan a funda szerint is er. Na jo, 12-t, de annyit csak jobb piaci hangulatban. :)
Lassan jönni kellene a bejelentésnek , hogy ki(k) veszik. Hamarosan elérik az 5%-ot, csak idő kérdése.
Komoly pakkok vannak eladóktól és szintén nagyban meg is veszik.
Hát én 600 alatt azon filóztam h vegyek e egy keveset felhúzásra várva, hát nem tettem meg, olvasgattam a tegnapi hozzászólásokat.
Szép jó reggelt !
Ua. a forgatókönyv , lecsorgással nyit a piac, ma remélhetőleg nem tépnek rajta 1000 pontot !
Lassan kezd elromlani a nemzetközi hangulat is , talán ez kicsit segít a gyűjtögetőknek és nem kell felverniük az árat !
Egon a 27k-ról:
"a piacon az a pletyka terjeng, hogy az állam papíronként 27,000 forintért veszi meg a Szurgut tulajdonában lévő MOL pakettet. Hát igen. Az 1 mrd-ot érő gáztárolót meg majd 3 mrd-ért számítják be a vételárba - vagy valami hasonló trükkel élve lényegében mindegy, hogy milyen ár szerepel nominálisan. A költségvetés helyzetében kizárható, hogy készpénzben fizessen a magyar kormány. Ha viszont tárgyiasult eszközök cseréjéről van szó, akkor teljesen mindegy, hogy nominálisan milyen értéket szerepeltetnek a szerződésben. Szóval, ez egy érdekes pletyka, amelynek a segítségével szép rally-t lehetett indukálni, de ennek valóságtartalmával, és pláne azzal, hogy a tőzsdei árat ehhez viszonyítsuk, érdemes szkeptikusnak lenni !
"
Érdeks,ha igaz a 27e/rv pletyi hogy miért dobott ki 30Misit az ablakon ha fentebb is eladhatta volna...bár ha most jött meg az új yacht akkor nem lehetett tovább halogatni :D
éppenséggel semmit, de utána kérdezek, bár sztm választ nem kapok....
lex Mol rendben, de Eu-ban megtiltani valakinek, hogy megvegyen egy tőzsdén forgó céget , hát neccesnek tűnik. Mintha ebben pereskedés lenne jelenleg is.
Arra gondoltam , ha mégis megvenné állam, aztán a Mol a részvények 30%-át bevonná.
Mekkora kavarás lenne, árfolyam valószínű durván emelkedne , az állami csomag ára menne az egekbe, és lehetne mondani mekkora biznisz. Na jó ez elég vad elképzelés, de ki tudja. :D
igaz, omw után történt, lex mol.
Az így sincs, szurgut után szabályozták, kormányilag...