Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: Beszarás?

#302076 Chaby Előzmény: #302039

Lehet, hogy nem ez a legjobb papír a napon túli shortolásra, bár a május vége óta tartó emelkedő trend 21k-nál sem sérülne. Éves maxon vagyunk, de nekem valahogy nem akaródzik shortot nyitni :S + a forgalom is magas (lehet pont ez öli meg a trendet?)

Beszarás?

#301752 Hathor

A Mol Nyrt. 450 millió euró összegű rulírozó hitelszerződést írt alá szeptember 10-én - tette közzé a magyar olajtársaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken este.

A kölcsön az ez év október 2-án lejáró, 525 millió euró összegű rulírozó hitelkeret refinanszírozására szolgál.

A tranzakció részeként a refinanszírozás biztosítására a múlt év novemberében kötött, 18 plusz 6 hónapos futamidejű Forward Start hitelt törölték. A Forward Start hitelnél kedvezőbb feltételű új szerződés megkötését a stabilizálódó kereskedelmi banki környezet és a Mol ratingjének javulása tette lehetővé - indokolják a közleményben.

A hitel 3 éves futamidejű, amely további 1 évre meghosszabbítható - közölte a magyar olajtársaság a BÉT honlapján. (MTI)

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=138376&is=1

beszarás

#301661 Kissherceg

"

A Mol - egyedüliként a régióban - bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe (Dow Jones Sustainability World Index) a svájci SAM (Sustainable Asset Management) vállalati fenntarthatósági elemzésre szakosodott cég értékelése alapján - közölte a Mol.

A SAM Research AG zürichi székhelyű vállalat, amely a fenntartható fejlődés elveinek megfelelően működő vállalatokra fókuszál. A felmérés során a világ Dow Jones tőzsdeindex szerinti 2500 legnagyobb vállalatát vizsgálják, majd közülük választják ki azt a 10 százalékot, amelyek fenntarthatósági szempontból a legkiválóbbnak tekinthetők. Az idei felülvizsgálat során az olaj- és gázipari szektor 112 értékelt vállalata közül, a Mol bekerült a kiválasztott 12 cég közé.

A cég közleménye szerint a Mol stratégiai szinten foglalkozik működése hosszú távú gazdasági fenntarthatóságával, továbbá az ágazat számára kritikus környezeti és társadalmi tényezők alakulásával, mint például a klímaváltozás, a transzparencia, vagy a munkahelyi egészség és biztonság kérdése."

MOL és transzparencia lol....

volt egy mini shortom 22…

#301649 Chaby

volt egy mini shortom 22000-21800

21600-on álltam zárni, de persze addig nem jött le :S

Re: nincs cím

#301646 Scipio Előzmény: #301635

Basszus ez durva lett, 22100-as pakkom kistoppoltam 22k alatt, aztán 21700-as vételt meg 850-en eladtam, mert nagyon nem tetszett amit csinált, kár volt mindkettőért...

Re: nincs cím

#300994 Scipio Előzmény: #300982

Bár ne tettem volna, nem voltak jók az arányok, sok kis pakkos nyerő mellé két nagy pakkos bukó... Most már csak kozmetikázok, de a mélyütések miatt csak kicsiben, pedig már rég visszajöhetett volna minden, ha bátrabb vagyok... 8 féle longom volt ma, 6 nyerő, -2% bukó...