Én is beálltam, de nem kaptam.
Ma ztán aktíváltad magad :)
Én is beálltam, de nem kaptam.
Ma ztán aktíváltad magad :)
Egy kis vételt beróbáltam, talán egy kis zárómutyi lesz még...
Lehet, hogy addig tart a bullish slingshot, amíg az macd az előző csúcsáig nem ér? Itt pont addig tartott, de lehet véletlen is.
Elméletileg Hetes sáv tetejére ért...19500-22500
Az, hogy dobom szívbaj nélkül, nem teljesen felel meg a valóságnak :S. Előbb srv shorttal próbálkozok, majd utána, ha nem megy vissza nyerőbe dobom. Idén rengeteg longot zártam kis nyerővel, nullában de legfőképpen bukóban, és ha ránézek a chartra akkor elég szarul érzem magam, látva hogy éves maxon van :S
arra gondoltam hogy futik pluszban mi meg mínuszban
de jogos, ezt az összefüggést már néztem én is
sztem meg lemaradó a bux most a régióban, szóval ha jók leszenek az adatok (vagy ha rosszak, de megveszik őket) akkor megint itthon kitör a frász
Helyesen mondád, ha minden nap sikerül :)))
Nincs nekem azzal bajom, ha valaki longot lát, akkor vesz. De ha nem megy, akkor dobja el, és ne szidjon mindenkit.
De te ezt érted, mert tudom, te is dobod szívbaj nélkül. A tavalyi évet végigshortoltam, nagy a bukóm. De tanultam belőle.
most nevetsz, de ha egyszer megírom a "Chaby módszer"-t csak pislogsz :D
egyébként napon belül teljesen jó kb. 0,7%. Ha minden nap sikerül, veri a Te évi 100 %-odat. (Ha-ha) :D
Köszi, pont ezen tünődök én is :)) Annyira azért nem meggyőző a mai nap, a tegnapi nagy vágta után megpihenni látszik, a munkanélküli adatok fenyegető árnya is zavar egy kicsit, szóval vacillálok :))
Neked mindenképpen illett gratulálni :D:D:D
Elsőre lepattant a 22500-ről, egy gyors 22300-500-as köröm volt benne, csak úgy Chaby módra :))
Ma is széttépik, bakker én már nem mernék venni... De lehet meg sem áll 25 K-ig...
Úgy néz ki lesz,Rg-ből kifogyott a lendület,ehhez van most pletyka is,szval megvan a bét ügyeletes hülyegyereke rövidebb-hosszabb időre...
Erre van pénz?!.......................................................
agyrém ez a szint....
bele sem merek gondolni, ha ma is meglenne a pakkom, amit likvidáltak 10,7k-n...
nem volt kis pakk... tőke áttét mellett...
azóta LUKOIL-nál tankolok :)