Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#294454 wizes Előzmény: #294447

Longban voltam, még régebbről, - tegnap buktam de gondoltam lerendezem,- és láttam az irány most ez, tehát tartani akartam, de kénytelen vagyok visszaállni a rendszer SL-re, mert ha magamban elhatározom mikor zárom - mentális stopot alkalmazok,- akkor hajlamos vagyok vesztőbe engedni menni és közben izzadok: ha eladom tuti fordul!

A tipikus betegség.

Mindeyg most kivárok, mert a középtrend inkább eső de vannak ilyen felcsapások.

Másodszor írtam el - tavaly valamikor- akkor meg pont az ellenkezője volt: ki akartam szállni, elírtam, hazajövök, ránézek és látam egész szépen nyertem, mert elírtam, nem adta el.

Most csak annyi lett, hogy plusz nyereségtől estem el, de azt már 100x leírtam és tudatosult: elmaradt haszon nincs, csak haszon.

#294448 BudFox Előzmény: #294445

nyugi..SP már megy le megint...jó lesz ez shortra szerintem...ez csak a sok esés utáni délelőtti korrekció volt.

#294447 BudFox Előzmény: #294392

én is jártam már igy hogy egy ezressel elírtam

nem vettem ki amúgy jól...shortod, vagy longod volt ?

#294444 lyonell Előzmény: #294443

Annak örülnek,hogy ennek annyi over,kirázzák a shortokat ricsivel,aszt vége. Betöltik a rést,és 18200,ha nem akkor 20500 de akkor onnan még feljönnek betölteni.

#294443 matgab Előzmény: #294436

úgy összességében miért van pluszban a BUX? Az USA ott zárt, ahol mi zártunk, azóta a nagyok meg beestek minuszba. Akkor itt minek örülgetnek szerintetek?

#294441 Kezdő Előzmény: #294285

Ilyen mértékű minimálbér emelés mellett azonnal becsukhatnám a boltot, és én is beállhatnék a segélyen élők közé.

#294440 wizes Előzmény: #294436

Részemről már régebben, de ezt még: Nem vagy tisztában a szeméyleskedéssel!

Én közszereplőket csepülök amiről AB határozat van: többet kell tűrniük mint a magánembereknek.

Te ellenben velem foglakoztál.

Nos ez a szeméyleskedés, ha nem tudnád!

Aszem ezentúl kökeményen ignore vagy, mivel nem először vétesz ez ellen a szabály ellen.

Pá!

Ignore on.

#294436 matgab Előzmény: #294408

még jó, hogy nem szeretsz személyeskedni, képzelem mi lenne, ha szeretnél!

Részemről a téma itt lezárva.

#294432 kerikoma Előzmény: #294429

Úgy látom komolyan gondolják az 50 K-t ricsinél, kt meg iszonyat kicsi, megint 50 körül volt,

Nem tudom a 100-198 db o…

#294430 Fornit

Nem tudom a 100-198 db ok mennyire komolyak a vételi oldalon. El el tünnek a megjelenés után.

Én is még további shorton gondolkodom.

szerk: miért akarnak annyit venni pont 950en...

#294427 kerikoma Előzmény: #294424

Lehet igazad van, még reggel vettem bele, csak Hathor barátomnak adtam az infót.... Ha mi bele veszünk, tuti az esés:))

#294425 Hathor Előzmény: #294423

hát bazzz..

ez elment fel 830am óta, ebédel a család, nem lehet így semmit csinálni.. nem igaz

honnan vagy benne? mindegy kajálok, 900ra még vissza fog jönni, kaja után meglátjuk, nyugat nem annyira támogat fel. még..