Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#294423 kerikoma Előzmény: #294395

:))

Bele vettem kis rövid longra, de olyan szűk a stopom, hogy meg se merem mondani:))) KT 40 is volt, 22,2 körül ki is szállnék, de nem valószínű, hogy ma lesz belőle valami....

#294408 wizes Előzmény: #294399

közöd?

Mondtam már hogy undorodom a szeméyleskedőktől?

Nem csak hányni van kedvem az összes politikustókl, veled ellentétben aki némelyiknek a fenekében vagy. Nagyívben elkerülüm!

Nem veszed észre nem csak a fidesz van?

Te is abba a csoportba tartozol aki nem fideszes az csak komcsi lehet.

Tudod én szintén veled ellentétbwn még szavazni sem jártam 90 ig.

Piros könyvecskédet jó mélyre dugtad mi?

Majd idővel újra előkapod?

jl

#294404 Waszeitung

Uraim a politika totyik nyitott mki számára,kérem Önöket ott folytassák!

Hogy ez a mocsok hati is csak felfelé tud korrigálni,köszönhetően hogy ma és tegnap Rg emelkedett összesen +4%-ot,de ez a remek határidős csoda csak ránézett hogy közel a támasz és már pattant is.

#294397 wizes Előzmény: #294390

Igaz, az emberek koppannak, de a pártok és vezéreik miatt, mert mindegyik rohadék nem az esküjüknek megfelelően az országé' tevékenykednek, hanem a zsebüké'.

Esküjük után 10 perccel már a kapcsolati tőkén dolgoznak.

Rohadék ganyaj banda!

Nem is tudom miért undorom tőlük mióta az eszem tudom!

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

#294392 wizes Előzmény: #294389

Reggel véletlenűl szálltam ki: Stopot raktam be és a aktvizálást véletlenűl 22,790-re tettem., 1 ezressel odébb. Én barom!

Naná rögtön kiszórta a limitáramon mert akkor alacsonyabb volt mint a piac.

#294390 Kissherceg Előzmény: #294387

Te sem arra gondolsz, hogy nem a párt koppan, hanem az emberek.. ELmondom neked, magasról fosnak mindannyiunkra és megtehetik...

Hatalom, hatalom... a valódi hatalom párt politikamentes,ezt azért jó lenne tudni, illetve, hogy fidesz miniszter és szoci miniszter kölyke is egy suliba jár, együtt iszik, bulizik...

No elnézést az offért, csak sose értem miért hiszik azt az emberek, hogy pártok magukkal basznak ki... :)

#294389 Hathor Előzmény: #294358

Szia Keri koma ,-)

Nem voltam délelőtt még nyitóban sem. Elhajóztunk Ráckevére délelőtt a piacra.

Ellenben ha vagyok longoltam volna én is :)

Most is erős késztetést érzek 80as KT mellett.

Wizes neked most mid van? nem ragadtál be lefele?

#294387 wizes Előzmény: #294383

Eddig semmit sem csináltak a klientúrha építésen és károkozáson kívűl.

Már kész programmal kellett volna választáskor előjönni, de semmi.

Ezek csak pofáznak és károkoznak.

Impotens bal**** banda volt a szocibagázs is, de kiderűlt: csöbörből gödörbe kerűltünk.

Semmit nem változott a fidesz, csak agresszívebb és és aljasabb lett!

Nem tudni mikorra szedi össze magát az ellenzék, de akkor oltári nagyot fog koppani a fidesz, és amíg a fíjjug a láthatáron lesznek addíg örökre kiírják magukat. Ez van most a szociknál: teljes váltás.

Fidesznél majd a mostani bukta után lesz, mert minél magsabban van valaki annál nagyobbat bukik.

Elkerűlhetetlen.

Azért kévántsi vok a kézzel fogható károkozásuk valójában hány száz mrd ficcsben van álompógári szinte a megemelkedett részletek miatt.

#294383 Zabás Előzmény: #294377

inkább kusssba ültek volna a seggükön! De nem!! Barmok!! Ez a kormány sem jó semmirrre!!! :(((

#294382 BudFox Előzmény: #294377

nesztek hambizabálók..ezért kellett tegnap megvenni nulláig a forintot..hogy ma el lehessen adni ? :D

szánalmas ez a média világ...meg a felhajtás ami körülötte megy.

"IMF-tárgyalás: Magyaror…

#294377 wizes

"IMF-tárgyalás: Magyarország rendkívüli hír lett a CNBC-n

2010. augusztus 25., szerda, 12:13

Szerző: MTI

A Nemzetgazdasági Minisztérium tegnapi közlésében szereplő, az IMF-fel ősszel várható tárgyalások kizárólag az IMF alapokmánya szerinti szokásos, minden országgal megtörténő gazdaságpolitikai konzultáció keretében történnek majd", azaz nem egy új hitelmegállapodással összefüggő tárgyalásról van szó − idézi a tárca mai közleményét a portfolio.hu. A hírportál szerint a helyesbítés hatására a forint zuhanni kezdett és az amerikai CNBC is megszakította adását."

http://hvg.hu/gazdasag/20100825_IMF_kormany_helyesbites_CNBC#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

Lyónap!

Nagyon nem jó ha valmi miatt rendkívüli és megszakítással jár!!!

#294358 kerikoma Előzmény: #294357

köszi a pü-t este lesz lehetőségem megnézni.... otiliát megint ütik, hati is sorra kerül még ma...

#294352 Waszeitung

Csak azért töröltem mert duplán volt,semmi személyeskedés! Bár látom mindkét hozzászólás eltűnt,azt meg Te törölted?

Benne van hogy sosem tér haza bár elég nyugis vidék volt,egy bányásznál is benne van hogy többet nem jön fel,mégis neki többet kellett dolgoznia években,kevesebb nyugdíjért...

Magyar piac vidiát játszik,már nem is akarom érteni hogy miért :D

#294351 BudFox Előzmény: #294330

Háh....látom hogy teljesült a shortom 21.960 on :-)))

megjöttem Ausztriából..már zuhan is a piac...szuper :-))