Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#294346 kerikoma Előzmény: #294335

Ja nehéz játék így is úgy is, a taktikád jó, de úgy látom ez csak reggel ismét kis kedv csináló volt a longosoknak meg egy kis beetetés.... tiszavirág életű lesz ez a longom úgy látom:)

törölve

#294342 lackok

"körzeti megbízott huszonpár év munkavszony után került nyugdíjba 45 évesen"

Előre bocsájtom nem vagyok közalkalmazott, de azt azért mostanában sűrűn bizonygatja az élet, hogy az ő munkájukban az is benne van, hogy sohasem mennek nyugdíjba foglalkozás körben történt "balesetek" miatt.

#294340 Chaby Előzmény: #294328

ne offolj! :))

Ez nem a PF. Nem szeretném, ha 1 topikos lenne a fórum. Mindennek megvan a helye.

#294339 Alex74 Előzmény: #294328

legalább valami témábavágó :o)

most jó a shortom vagy nem? Futik konyulnak

#294335 Ricsi Előzmény: #294328

A stop-al az a baj, mondjuk raksz most stop-ot 800-ra. Egész nap itt tököl, délután lemegy 820-ra, és ott zár. Mit teszel? Lezárod? Holnap biztosan Gap Up. Nem zárod le? Biztos a Gap Down. Ebből lett elegem, ezért a felét zárom ilyenkor, aztán menjen, amerre akar...

#294330 Kissherceg Előzmény: #294320

sztm a diplomásoknak lenne helye, ha reform történne az országban. PErsze felső oktatási és azonnal bezárni30 intézményt, bár azokat a diákokat vidéken felveszik. Amíg egy kezdő orvos 100alatt keres netto, addig nem a kétkezi szakember hiánnyal van a gond sztm....

Mellesleg felháborító, hogy minden vállalkozáshoz kell vmi okj-s papír, hogy értenek hozzá. Családom épített már rakat házat és mindegyik áll, de ezt Én már nem tehetném meg...

TÉnyleg folytassuk máshol :)

Hati kt egekben...

Ibiza, te azt gondolod, …

#294326 Ricsi

Ibiza, te azt gondolod, csak te élsz a világban. Nem teljesen értem miért gondolod ezt, de legyen neked.

Nekem volt egy boltom a belvárosban. 0-ban ketyegett, de 2 embernek enni adtam. Aztán 2 éve bemutatták a tv-ben, hogy most aztán jön ám az APEH, és minden boltost jól megbüntet a legkisebb hibára. Másnap bezártam, lett 2 munkanélküli.

De ha most meglenne a bolt, és meg kellene emelnem a fizujukat, akkor is bezárnék, mert minuszban már nem tartom nyitva. Tehát megint lenne 2 munkanélküli.

Ha már a való világnál tartunk. A vidéki kis boltok is kb 0-án ketyegnek, kitermelnek valami kis hasznot. Ha felemeled a befizetnivalókat, ők is be fognak zárni, falvak maradnak boltok nélkül.

Szerinte te nem gondolkozol...

Indítványozom, a téma Po…

#294323 Chaby

Indítványozom, a téma Politika totyikban való folytatását.

#294321 zeeh_ Előzmény: #294276

Szerintem mindenki látja, hogy az állami cégeknél (MÁV, Volánok, MTV, Malév), hivatalokban iszonyatos létszámtöbblet van. Ezeket ki kéne rúgni, intézményeket kellene összevonni, iskolákat, kórházakat kellene bezárni. Sokkal kevesebb gyerek jön sajnos világra, mint 20 évvel ezelőtt, ehhez képest nem igazán csökkent ezzel arányban az iskolák, tanárok száma.

Ha a Fidesz most nem él a 2/3-os többséggel és ennek birtokában sem futnak neki az átalakításoknak, akkor nem tudom, mi kellene még, hogy valaki ebbe belevágjon. (Tudom, egy kamikaze kormány.)

#294320 lackok Előzmény: #294289

Lehet, hogy sok a diplomás? Inkább több kétkezi szakember kellene...de ahhoz nem fűlik a foguk sokaknak.

Gondolj bele a tőzsde is így működik, ha sok az eladandó termék (diplomás álláskereső) nyilván kevesebbet kell értük adni. Nincs belűlük hiány...túlkínálat van.

Ez egy teljesen egészséges helyzet szvsz...normal piaci motor megy itt is.

#294318 Ricsi Előzmény: #294311

Ha elgondolkozol a Himnusz első versszakán, rájössz, itt nem a mostani gazdasgi helyzet miatt savanyodnak be az emberek. Vagy gondolj a "sírva vígad a magyar" mondásra.

Miért nem savanyodnak be kubában? Ott tán annyival jobb?

#294316 rbbj11 Előzmény: #294311

mert te munkaadóként azt mondod, h. a többi munkaadó társad is fizetné a duplájára emelt béreket, igaz?? Ember, teljesen el vagy tévedve....előbb rakná az összes dologzóját feketébe vagy rúgna ki, amennyit lehet, minthogy tapsoljon a kifehéredésnek, is fiessen 100 feletti minimálbért...egyébként is, a jelenlegi elvonási terhek mellett majdnem mindenki csődbe menne, a multik meg elhúznának.

#294311 Ibiza Előzmény: #294290

"A belső fogyasztás ettől nem nőne, csak lenne egy hiperinfláció."

így kijelentő módban..az emberek zöme nem használ semmilyen szolgáltatást..fodrász kozmetikus..autó-vízszerelő..

nem sokat látsz az életből..

göröd vagy olasz pizza annyi mint nálunk(vagy olcsóbb) a bér eus..

csak jelzem én munkaadó vagyok..

besavanyodtak az emberek és halálvárók..mint látszik itt ezreken..

#294303 kerikoma Előzmény: #294282

Igen otit tegnap elég szépen adták, köztük én is dobtam 780 körül, ma meg azért tartják lehet, mert Csányi papa megint Andersen nyomdokaiba lépett.... 22300 körül van az ellenállás 200 körül már zárnám is longjaimat:)

#294302 banyaiz Előzmény: #294278

régóta egy adósságspirálban vagyunk ennek sok oka van, de igen jelentős mértékben a rövid távú népszerűség miatt feláldozni a hosszú távú eredményeket politika. Ha ez most ebben a 4 évben is így lesz katasztrófa, és szégyen.

Vannak azért pozitív jelek pl adólépések a számomra, de összességében ez sem jelent adócsökkentést hiszen rengeteg a minimálbéres és náluk adójóváírás eltörlése miatt ez adóemelésnek néz ki.

Ibiza: nem értek egyet pontjaiddal, nekem egy ámokfutásnak tűnik ez eddig normál gazdasági környezetben is necces, de ilyen világ mellett életveszély. Csendben , szorgalmasan dolgozni kelleni, építkezni, aztán ha már nagyon erősek vagyunk akkor keménykedni bárkivel, ez most kb olyan mintha pár rongyos népfelkelő kiegyenesített kaszával megtámadna egy atomhatalmat aztán a végén a pár túlélő arról beszélgetne milyen jó szabadságharcot vívtunk, nevetnék rajta ha nem mi országunkról lenne szó.