Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Írországot leminősítette…

#294122 matyesz

Írországot leminősítette az S&P negatív kilátással! Kváncsi vagyok egy holnapi EURHUF ra... BUX1012 re...

Re: hl

#294120 BudFox Előzmény: #294064

Hmm...most meg bedobták ezt a IMF -es hírt ?

elég érdekesek a befektetők hogy erre megfordultak..

hát majd kiderül mit lépnek holnap a részvényesek...eladnak tovább, vagy vesznek.

Amerika mélyponton...szerintem ezek döntik majd el az irányt.

Nos nem tudom mennyit má…

#294116 Hathor

Nos nem tudom mennyit mászhatunk vissza magunktól. USA ott zárt, mint ahol volt zárásunkkor, az nulla kb.

21750es tartást gondoltam, abból nem tartottam kizártnak egy fej-váll jobb váll kialakulást, erre beteszem hati képem, de pár nap kimaradt a grafikonból, így nem tudom pontos-e.

szóval, ha az IMF hírt, illetve mai lekötést holnap visszaveszik, akkor mehetnénk fel is a jobb váll szerint innen.

http://www.postimage.org/image.php?v=PqHxtGJ

#294093 Hathor Előzmény: #294062

Talán innen-

Ősszel mégis megállapodhat a kormány az IMF-fel!

Õsszel valószínűleg folytatódnak a gazdaságpolitikai tárgyalások a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), amely megbeszélések megállapodással zárulnak majd - küldte emailben a váratlan fordulatot tükröző választ a Nemzetgazdasági Minisztérium a Bloomberg hírügynökségnek. Ez a ma este megjelent hír hozzájárulhatott a forint jelentős erősödéséhez a napközbeni hanyatlás után. A jelek szerint a kormány a romló nemzetközi befektetői hangulat láttán felülvizsgálja korábban hangoztatott álláspontját, miszerint nincs szükség az IMF-re, mert képes finanszírozni az adósságát, illetve Magyarország pénzügyi függetlenségének visszaszerzése a cél.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=137602&is=1

#294064 sbbacsi Előzmény: #294055

Nem biztos... ha az EUR-ral nem is, de a CHF-fel szemben kezd elég ramatyul állni és az komoly gondokat okozhat. ?

IMF megegyezés?

Ja, már olvasom... hát nem tudom. Az eddigi (nem csak a pár hónapos, hanem évtizedes) kihaénnem hozzáállástól nem várok sok jót a kormány részéről.

#294056 BudFox Előzmény: #294044

nemtudom még...elég nehéz bármit is kitalálni... ha még megy lejjebb...Stop ot rakok rá azthiszem....követő stop ot...de nehéz megmondani hol az alja.

#294055 BudFox Előzmény: #294034

Azta...forint nem normális..lehet hogy MNB beavatkozott ? bár ezen a szinten korai még...

#294026 BudFox Előzmény: #294015

csak megérzésre nyitok..zárok... meg amikor látom hogy rossz adatok jönnek mondjuk és elkezdik adni nagyon.

HA Usa it marad akkor lehet hogy teljesül a 21960 ha lejjebb megy zárásra akkor nem.

longokat majd ennek a tranzakciónak a végén zárok...meglátom majd...nem húzza le az a számlámat..

#294015 Kissherceg Előzmény: #294003

annak nem sok értelme van, ott nyitunk, rést töltünk... még mindig nem jöttem rá mi alapján nyitsz, zársz. Longjaid vannak még?

#294003 BudFox Előzmény: #293992

Én meg 21.960 -ra tettem be egy eladást...esetleg holnap nyitóban teljesülhetne..aztán uzsgyi lefele..

#293992 Alex74 Előzmény: #293989

záróban nyitottam egy shortot, rég volt már pozim. mondjuk otp long mellé fedezetnek

#293991 Kissherceg Előzmény: #293989

túl sűrűn lesznek a rések, ellenben most nem fogom zárni miattuk a pozikat, mert felfele is vagy 15rést hagytunk otpben 10etbuxban:))

#293989 Hibaz Előzmény: #293973

Jöhetne holnap a 3-ik rés..)

A likvidálások miatt még lehetséges is lenne.....

Re: gl

#293986 BudFox Előzmény: #293982

21.760 -ra álltam be záróra..nem jöttek fel érte..sebaj. szerintem holnap rá lehet még adni.

délelőtt Ausztriában leszek...mire megjövök úgyis esni szokott minden :-)