Ricsi!
Mol indit is írj, ha tudsz!
Köszi
sztm utalás holnapra a kt, Én se tudtam adni 200 feletti kt mellett, bár nem igen figyeltem... gyász
Ez a 80-140es KT is kegyetlen.. lehet visszarántják záróra 750re hatit.
OTPben viszont lehetne egy menekülési pánik a mai számok láttán holnap, de lehet a beverés korrekciója is.. áhh tanácstalan vagyok ma már itt, de a tegnap esti 200K jó lett volna egybe eddig :)..
Forgalom alakul,kissé zavar hogy itt kóbászolunk támasz felett,az még jobban hogy Rg majdnem +2,5% on...
Hát a lent nyitás betett a reggeli tervnek nálam is. Nemrég adtam egy csöppet 780on csak úgy a lelki világom megnyugtatására, bővíteni felfelé szándékoztam inkább.
nézd a forgalmat itthon, ne a kinti számokat... adtam hatit itt 650körül
most azért nagyjából felsorakoztunk az SP -hez esésben....jobb is ha ma nem essük túl magunkat...mert akkor holnap megveszik.
sztm nem köll megvenni :)
A piaci hangulatjavulást szept 7-re, a Labor Day hosszú hétvége utáni napra várom
adat ultra xar...szépen bezuttyantották..21700 on lehet ráadok.
Holnap kellene még egy lenyitás,és ha azt megvennék,akkor lehetne ideiglenes shortzáráson gondolkodni.......
szia,
én ide vártam egy támasszal hatit első körben tegnap este írtam is a 750es támaszt, mint előző lokális aljat, illetve egy esetleges fej-váll nyakvonalát.
Kíváncsi vagyok merre megy innen, elvileg le, de ha csinálnánk egy jobb vállat fel, azon sem lepődnék meg.
Támaszon vagyunk, ami könnyen törhet, mert a hangulat lefele van most, OTP be lett ütve.
Sajnos nem tudtam adni ma rá a nyitó gap miatt, itt meg kivárok most mi lesz.
nem pesszimista, hanem esik..:) ez meg off:) milyen szolíd -1,4%os esést mutat buxunk .:)