Én is azt várom.
Én is azt várom.
Oké mester, elintézem :DD
én is mingyá' adok rá..csak előbb adatokat megvárom.
Ilyenkor nincs értelme shortot bővíteni, ugye? Rövidtávon biztos feljön valameddig. Pedig úgy bővítenék...
Ja, akkor bővítek fentebbi árral, bocs itt a bénázásért. :-)
hülyéknek egyszerűbb az élet,m inek komplikálni :)))
adtam rá
én inkább lennék okos 100 darabbal, mint hülye 100.000 darabbal...Bár biztos ez különbözteti meg az okost a hülyétől! :-)
Nem kérek mást mára mint Rg-t nullába,záróban is jó lesz :D
most is vannak akkora tételek, Én a Te arcod nézném, ha annyi pénzed volna :) Inkább lennék egy hülye ember 100.000db otpvel, mint okos 100dbbal :) Pedig utóbbi a szitu :D
OTP -t szépen megzuttyantották...jöhet a 4700 mindjárt...
bezzeg múlt héten milyen bőszen tartották 5000 felett...10.000, 20.000 sőt 25.000 darab vételeket tettek be minden percben ha arra volt szükség...
megnézném most azoknak az arcát...hacsak nem shortzárók voltak...de akkor is :-))
jól beszélsz :DD
egyébként tuti rossz adatokat várnak, mert be lett harangozva..meg az is lehet hogy kiszivárgott valami..
18.000 őszre...ez a cél.
Akkor viszont elszállás lesz....ma felfelé,kicsit később lefelé :D
Ha megnézted a mostani várt az 2009. május óta a legalacsonyabb. 100-200k-val csak jobbat hoznak ki.
az nem lehet, hogy ma mindenki szar adatot vár, és nem is lesz akkora szar, mint amit mindenki beáraz?
Egy bibliai idézettel válaszolok neked:
A szív teljességéből szól a száj :))
22k, csak elírás:)
Szerintem lehetett a Richter felhúzására játszani, de ezt írtuk a topikjában is én a 200 napos /sárga/ alatt vártam 500 pontonként.
remek, reggel beálltam 23kra adni, de nem kellett, így legalább van rés:)
kevésnek nem kevés persze, sok is, mert nem lehetett beszállni shortba ma, a gappekkel kinyírják a beszállókat
erre most nem is gondoltam...persze tudom hogy export függő a Richter..de régebben mintha nem lettek volna ekkora szélsőséges kilengések a papírban...
azért ma 300 pontot lejöttünk már..ez sem kevés...lehet hogy a nyakvonalat csináljuk most ?
No mi lesz,mára megvolt az alja?
Otit elkezdték csipegetni,Rg-el pedig a szokott módon cicáznak...