Ázsia topikban betettem a választ
Bud mester. Richtert nem kell vizsgálni, össze kell nézned csak a Forinttal. Longomban az szopatott szét, mert a forint csak erősödött 2hétig, mire ricsit letolták, mivel forint gyengül, richter erősödik, ennyi a magyarázat nincs ezzel baj, csak annyi, hogy pont megszívatja a népet, reggeli esés nem sok beszállót adott ma, ricsi a forint gyengüléssel húzza fel.
22750nél meg egy hati támaszom van.
tudom, hogy off, de ez a mai hatalmas kínai "B" piaci emelkedés mi volt? 8-9 % pluszban is voltt az index, és plusz 5-ön zárt....valami ipo, vagy bejelentés? sehol nem találtam róla semmit... csak úgy érdekességképpen érdekelne...
ez is igaz :D csak bosszantó..hogy valaki mindig tompítja az esést ily módon..na mindegy..zárásra úgy is elverik...
ha megindul lefele a Richter , ráadok..addig nem.
Minek vizsgálná? Ki akar magának rosszat...? Még a végén kiderülne hogy mindegyiket manipulálják, és elszedik a kicsiktől a lóvét...
A Telekom is megindult.
Nem hagyják beesni... Akkor nem szállok ki a próbalogból...
Már hangosan nevetek azon amit a Richter ma is csinál.....ezt pl. nem vizsgálja senki ?...nem , persze hogy nem...
most att vagyunk, ahol július közepén....sikerült a fejvállat szépen megrajzolni nekik....csak az a gond, hogy innen a július eleji 1000 nyílegyenesnek néz ki...
Azt hogy azonnal meg kell menteni a piacot Rg-el :D
ha teljesült volna a 23600 eladásom, vagyis ha korábban rakom be akkor jó lenne most, de itt se venni sem adni nem merek! USA bármikor fordúlhat zárásunk után ha eléri az 1040-et
Óráson kint vagyunk teljes testtel a BB-ből naposon meg pont rajta vagyunk, talán egy felpattanás után adok egy kicsit :)
Hosszútávú shortra jó ez :D
ja-ja egyszóval undorító! Szerintem ki is veszem a pénzem a BÉT-ről semmi értelme, hogy itt daráljam! Inkább SNP-vel kereskedek akkor!
És még a reálért sem kell fizetni.
Annyira jó hogy tegnap egész végig tartották ezt a remek instrumentumot,délután kicsit fel is kergették hogy dupla akkora réssel nyisson mint amennyit hétfőn egész nap mozgott,szerencse hogy adtam rá tegnap...igazán élvezetes a kereskedés már napok óta napközben.