Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#293263 Hathor Előzmény: #293257

szuper, ügyes vagy!

Én csak gratulálni tudok neked!

Remélem egyszer én is eljutok oda :)

Long pakk maradt beragadva ,-)

Yo 7végét!

indik, hátha érdekel val…

#293262 Ricsi

indik, hátha érdekel valakit...

bux: 22 333

oti: 4 980

mol: 20 300

Zártam a shortokat, köze…

#293257 Kezdő

Zártam a shortokat, közel egy év alatt a kezdő tőkém 1.8-szeresénél tartok. Köszönöm nektek is, kellemes hétvégét mindenkinek, elköszönök...

#293246 Very Mary Előzmény: #293237

adj neki :-D

na lépek...még hétvégén eldöntöm milyen szintekre álljak be az automatizált kereskedéssel :-D

Sok pont nyerőt mindenkinek jövő hétre!

#293245 Hathor Előzmény: #293241

Én már bevállalós lettem. Kaptunk eleget. Hétfőn hátha elkezdik venni, meg hátha usa addig feljebb lesz :)

max kevesebb lesz a számlámon.

#293244 Fornit Előzmény: #293241

Igen, épp a rajzodra gondoltam az előbb.

Hát én sem nyitok semmit már, majd hétfőn meglátjuk.

#293241 Zabás Előzmény: #293239

ezért nem merek shortot indítani :(

pedig már el is hagyta a szintemet, nem elég este rizikóztatni, de +1 napot telibe semmiképpen nem fogok!

talán a shortosok is realizálni fognak nemsokára, vsak kérdés, hogy kik lesznek beválalósabbak, shortos vagy longos???

4% KT! Igazi longos kiszálló lehetne!

Úgy látszik a rossz adat…

#293239 Fornit

Úgy látszik a rossz adatok és a hosszú hétvége meghozta a 300 törését.

#293233 Very Mary Előzmény: #293225

meglepődtem volna ha nem lefelé mondod ;-)

...de komolyra...forgalom nulla...mol gyors nem tartott sokáig (mondjuk én nem vagyok meggyőződve igazából jó gyors volt-e ez)...oti nem tud semerre elindulni...ricsit nem tudom hova tenni de itt láttam valamelyik nap egy képet egy jó széles sávról lehet azt futja...valószínű a forgalom (illetve a hiánya) a kulcs

ebből kiindulva nagy mozgás valószínű nem történik még egy darabig :-D

#293232 Very Mary Előzmény: #293225

meglepődtem volna ha nem lefelé mondod ;-)

...de komolyra...forgalom nulla...mol gyors nem tartott sokáig (mondjuk én nem vagyok meggyőződve igazából jó gyors volt-e ez)...oti nem tud semerre elindulni...ricsit nem tudom hova tenni de itt láttam valamelyik nap egy képet egy jó széles sávról lehet azt futja...valószínű a forgalom (illetve a hiánya) a kulcs

ebből kiindulva nagy mozgás valószínű nem történik még egy darabig :-D

létezik ilyen szám??? ne…

#293230 Ricsi

létezik ilyen szám??? nem elgépeltek valamit???

#293225 BudFox Előzmény: #293224

ha adat rossz lesz begyorsul az esés..talán már el is kezdődött..és akkor lehet tovább vinni bátran.

nehéz megmondani mert 23.100 ig mehetett volna felfele elvileg..az meg jó messze van...

én nem is tennék rá semmilyen Stop ot..had menjen..

vagy esetleg : zárás 23.150 -en ?

#293224 Very Mary Előzmény: #293221

persze mind dilemmázunk...a várakozásaitokra vagyok kiváncsi pár napos időtávon...mondjuk ezt nem túl egyszerű eldönteni ez elmúlt pár nap alapján :-)

lehet hülye felfogás, de azon gondolkodom hogy stop vagy köztes bővítés/fordulás nem játszik úgy hogy nem leszek gépnél...inkább valahova lent beállok zárni...fent meg bővíteni...fedezetem most bírja egy darabig...igenám de mi legyen a lent és fent...

#293221 BudFox Előzmény: #293219

mi is pont ezen dilemmázunk..én akkor zárom ha felmegy még zárásig nagyon...de hogy meddig azt még nem tudom.