Üdv!
pont egy hete tartom a shortokat...most ismét nullában :-D
elmegyek 1 hétre nyaralászni, szerintetek mit tegyek vele?
zárni mondjuk nem akarom itt ha már eddig nem tettem
Üdv!
pont egy hete tartom a shortokat...most ismét nullában :-D
elmegyek 1 hétre nyaralászni, szerintetek mit tegyek vele?
zárni mondjuk nem akarom itt ha már eddig nem tettem
itt is miért kell 50%kal többet várni?
utána az a szívás, ha nullán marad. vagy kevesebb.
majd meglátjuk mi lesz..
KT 370 pont ezen a remek Európai piacon :D
szerk : abból megintcsak pofáraesés lehet..sokkal jobbat várnak mint az előző, viszont ilyen rossz munkanélk. adat sem volt még.
köszi, Bowespa már jön vissza
magyar piacot gyalázatosan leverték ezen a héten sajnos.
10:00am USD Philly Fed Manufacturing Index 7.1 5.1
10:00am USD CB Leading Index m/m 0.2% -0.2%
US 16:00 Philadelphia Fed. Feldolgozóipari index, aug., előző: 5,1 pont, várt: 7 pont
nem számítok USA -ban kezdéskor nagy minuszra...inkább , esetleg onnan fognak majd esni.
Én is realizálnám a javát... 20%-át bennhagynám rizikóra, de 80-at zárnék.
jujuj...bizony..itt a hosszú hétvége :-)) a Tesco polcairól meg már az utolsó Glóbus konzerveket kapkodják az emberek :DD
de valóban...biztos sokan realizálnak hétvége előtt..USA -ban mondjuk nem lesz ünnep...hát érdekes helyzet.
érdekesek ezek a várakozások.. és ha 550.000et vártak volna, akkor örülnénk.
Minden esetre piros hír, el kell gondolkodnom a kiszállón nekem is.
Hátha sokan zsebre akarják rakni a nyerőt és jobban ki lehet majd szállni, ha nem lesz eladó. :)...
Mindegy usa nyitásig elmegyek bevásárolni, mert kiürül a közért is, addig ne döntéstek be nagyon :)
azt nézi valaki ? máskor amikor meg jó az adat, zöld, emelkedés van..pedig lehet hogy a tartós munkanélküliek nagyon rossz volt...volt már ilyen is.
a gyökerek felhúzták adatik az SP indexet..mert 478 ezerre várták, az csak 6 -ezzerrel lett volna jobb az előzőnél...gondolták annyit csak javul a helyzet hogy 6.000 -el csökken a munkanélküliség..mert voltak jó előhírek is a héten..felhúzták az indexeket...de nem..nagyon rossz lett...
na most meg zuhan, minden