holnap a nyitvatartó piacokon hati kifutási idő...3. péntek a hónapban....nem?
holnap a nyitvatartó piacokon hati kifutási idő...3. péntek a hónapban....nem?
Nem tudom,lehet igaqzad lessz,én csak azért dobtam shortot mert semmi forg nem volt,de az bisztos innen dax lefordul,inkább veszegettem aranyat,olaajat,eur huf tl,stb... kis dax shortot,6060ig le kell jönnie daxnaK.onnan longos,.ott forditok.
Na dax, sp 15percen felment 200MA fölé, a sávnak a tetejét érte el, ezzel a órás 200MA-ba akadtak megint, itt kéne áttörni.. előbb utóbb meglesz.
Most mondta a rádió, hogy egyre több cég jelentkezik a BÉTre, jelenleg CIG, Őrmester van befutóban, de többen is szeretnének jönni a BÉTre, gondolom nem egy szakadó piacra akarnak berendezkedni.
azon gondolkozom lezárjam -e a pozícióimat...vagy vigyem az eégszet át ? :hmm.
a nap vége lesz érdekes 3 napos ünnep, hozhat záróban meglepetéseket.
SP meg csinált egy 0,3 % os emelkedést 2 perc alatt...hirtelen biztos rájött mindenki hogy mekkora stabil a gazdaság :DD
Ma el kéne esnie a 22300 -nak, vagy további emelkedés várható 23.000 ig....mert ez már tripla támasz ami itt van 22300 on...
tehát USA -n múlik a további sorsunk...a délutáni munkanélküliségi adatokon..ha esünk, akkor itt további esések lesznek.
tegnap hívott a milliárdos unokaöccse....lehet őt rá lehetne beszélni egy ilyen akcióra...de csak 2 hónap előkészítés után....
Mintha tegnap is ugyanilyen formája lett volna a grafikonoknak.
Persze, csak mint viccre reagáltam.
600 felett egy ok nélküli emelkedésbe valószínűleg rendesen beleadnának.
nagyon sok pénzbe kerülne ez nekünk....ha ilyen milliárdosok lennénk és pár tízmillió forint nem számítana akkor meg lehetne csinálni...
azonfelül lehetnek bennt eladási Stop ok is...ha nagyon megy fel az árfolyam, az egyre több eladást generálna...lehet hogy egy ilyen akció kifulladna 200 pont után..nem hogy 600-700 pontot emelni tudnánk rajta.
Ez ilyen háromra klikkelünk és ki a gyorsabb lenne? :-)
akkor csak 200-300 pontot,de mil,yen jó lenne odavissza két perc alatt.
Bazzeg eszküszöm annyira nulla forgalom van,ha most hatit belongolnánk,mindannyian esésben,felvinnénk simán 23 ezerig 1óra alatt,egyszer ilyen forgalom mentes napon kipróbálhatnánk,minden egyszerre full tőkével long,lenne egy pár száz,esetleg ezer k,long nyitás meghúznánk a piacot 2perc alatt,asztán onnan meg eladás eggyből,próbáljuk ki egyszer,:)