bírnám, ha megint 601-en zárnánk...de ez kizárt.
mert mohó vagy! Én már júl 22 óta shortolom 400-ról...Kihagyhatatlan volt....
Remélem ma elkezdünk esni, holnap meg szakad az egész BUX az RFV kivételével, ami mondjuk felmegy 6350-ig...
ez remek, 650 en álltam...
szerintem ma USA is lekanyarodik..nincs ebben erő...külföldön se lesz forgalom..a tegnapi nagy emelkedésre könnyen lehet egy kicsit minusz.
KT szerint fulll optimista a ahangulat! 4,11% a KT 301 pont
Ha Hathor 0-ba lesz, akkor én is megiszok egy pezsit, remélem már pénteken a balcsi parton:))
akkor csinálhatnád jobban, hogy 0ban legyél, akkor nekem is visszajönne kis apró :)
Jól van adjátok még neki..
forint bika, futik is a 224xxhoz képest.. bux 119nél is itt jártunk nem hogy 294nél
Alvó macska nagyot fog ugrani estére.
(remélem)
wizes csésze fülje is készen lassan, dax már egész jó, bár szerintem nem füles, de az elv kb jó
Nekem az a megfigyelésem, hogy ha esik a DAX, mi sokkal nagyobbat esünk. Felfelé, amikor 6202 volt, a 1012 magasabban volt, mint amikor lefelé értük el ezt az értéket.
Ezért tartom a shortot.
nem vagy Te cica...)
Így visszakúszunk szerintem... Ha kinyitnak, ők is megnézik a futures-eiket, és biztatót fognak látni...
ma meg még adat sem lesz USA -ban..csak olaj készletek.. :P
nembaj...de igy meg esni se tudunk.
Megint kúszok felfelé... Ez nyitásra megint kétesélyes lesz...
Tegnap mikor kicsit ment felfelé a nyugat, mi kétszer jobban mentünk felfele...a végére ugyan lekötötték de mindegy..
most kétszer jobban esünk mint a nyugat...ez most igy van.
emberek, eddig felülteljesítettünk. Most alul. Nem tudom, kinek jó, h. a magyar tőzsde nem mozog semmit, de most végeredményben újra harmóniában vagyunk nyugattal
KT tól függ de ott valahol!
Chart alapján igen!
MAgyar piacon csináltak egy fantasztikus állkitörést, jól beszoptam én is! De már nem hagyok beragadt pozit!!! 200 órásnál stopoltam!