ricsivel emgszopatták a népet :)
ricsivel emgszopatták a népet :)
szeméte egy dolog...engem meg múlt pénteken pont a maximumon...23500 ? vagy 23600 nemtudom..de 3 ponttal kellett volna csak feljebb rakni a stopot..már 23400 -as átlagom lenne..most meg "csak" 22.905 -ös
áhh kész, bevernek mindent, csak a telcsi tartja magát..... ezt az időszakot nehéz átvészelni....
Kicsit félve mondom, de lehet, hogy bennünket (shortost, longost egyaránt) átb*tak tegnap.
Én reggel tettem be, fordítóval...
Most sp futi 1188.5, dax: 6185.
tegnap ezeken a szinteken 22.750nél volt hati.
No comment
látjátok..ha tegnap nem szedem ki a short Stopjaimat, akkor záródott volna 22.720 -on...igy meg még mehet tovább....mert úgy itéltem meg hogy nem olyan erős a long trend.
Tegnapi nap az, hogy tickre megérintették az órás 200-ast, ami az elöző órás tető felett volt, az nagy görénység volt, ráadásul forgalom nélkül! Jól tudták, hogy ott sok pakkot összelehet szedni!
Ezért csinálom én úgy, ahogy írtam, persze ehhez itt kell előtte seggelni :( De sajnos ráérek!
A felvételeket ker idő utánra teszem, mutatás meg sajnos nincs.
Hatit alulról a napos 200-as felülről meg az órás 200-as fogja :)
22527-22777
nekem is tegnap szedték ki a short stoppokat...
rossz helyre teszed, a stopokat óráson, vagy a legjobb naposon nézni! Órás alatt felejtő!!!
Long stopot 22300 alá kell tenni
OTP-ben pedig a tegnapi nyitórés alá
De én úgy szoktam csinálni, hogy nem teszem be előre, hanem megvárom, hogy óráson a képzeletbeli stopom alatt zár vagy nem, ha alatta akkor kidobom akármi is legyen az!!!
OTP -ben 5150 az ellenállás..tegnap innen fordultunk le,,,, és eddig ma is..innen fordultunk le.
Tavaly többszázezreket buktam a SL miatt mert 1-2 ft-al alászúrt és kirázott, idáig nem használtam, tegnap újrakezdtem és rögtön 2x kivert szintén pár ft-al.
A wíz meg engem ver ki!
;>))
Hatalmas az érdeklődés is. Nyitás után 5 percig nincs kötés... Széép.
ez eddig fos...