jó reggelt..
nyitó 22700
Sokan égettünk pénzt az biztos... Tegnapi Usára túl szép lett volna mára egy megerősítés.... bezzeg ha shortba lennénk már az egekbe lenne ázsia is meg a futuresek is. Ez van....
Hathor én lehet még várnák a zárással, legalább is csütörtök délutánig biztos, ha már ennyit ki bírtál, de valami stoppot azért most már rakjál. Én is rakok be aztán lesz ami lesz....
szerintem semekkora nem lesz! Ott van az SnP futi ahol tegnap zártunk
Kicsi, indi az otiban, kis esést várnak aztán felcsorgást.
kíváncsi vagyok mekkora gap up lesz nálunk..lehet nem nagy, de azért megpróbálják.
Tedd ezt!
de:
2 hete azt mondtam irányba állok, és nem nézek rá egy hétig.
Most egy hónapig dolgozhatom le a buktát.
Ahogy nézem a nagy heppi sírásba megy?
o)
Szombattól még el akarom vinni a gyerekeket a Magas Tátrába egy hétre kirándulni, így valamit lépnem kell, nem tudom mit hozna a jövőhét, illetve a kimaradt ünnep. Lehet akkor jön el a gap fel, lehet, hogy le, nincs kedvem casinózni rá, csüt estig zárnom kell.
Max, ha visszajövök visszanyitom az árfolyam irányába és folytatom a veszteség ledolgozását. Csak hogy merre van az irány ezt már senki nem tudja szerintem.
Én is azt írtam a fül félig készen.
Nagyon spekiztem én mostanában többször, hagyom a francba egy ideig, mert 10 esetből 9 nyerőmet délutánra sikerült azonos nagyságrendű vesztőbe terelnem ami miatt absz alkalmatlannak tartom már magam. KOS vagyok és csökönyös, még harcolok magammal egy két kört aztán meglásssuk!
Én nem abból indulok ki hogy ez a qrva piac miért errre mikor arra kéne meg kelet meg dél pláne nyugat :) Észak helyett vagy de kéne a rövidgatyám! (short)
Haladni akarok a piaccal, nincs is gondom ezzel de egyszerűen amikor felismerem, nem azt teszem amit kell, pedig leírtam mit kell tenni.
Ha idegen pénz lenne nálam biztos nem így tennék, mert vigyáznék rá, a sajátommal nem tudok bánni.
(Sosem tudtam, mindíg leszartam mennyi van, csak legyen.)
Ne add fel!!!!!
Yorgelt!
Yo reggelt!
A jobb oldala túl futott a csészének, most alakulna a fül. Ha nem szaladt volna annyira el a jobb oldala a csészének jó is lehetetett volna, de így nem hiszem..
Futik +- nullán, sejtetettem, hogy nem tudjuk kihasználni a tegnapi gapet..
Így sikerült beragadnom múlt hétfőn is, hogy semmit nem mentünk nyugattal, sőt egyfolytában estünk, amíg nyugat csúcsra ment.
Még egy kicsit adok a piacnak, és befejezem ezt a piacot.
Üdv.
Mintha órás es.f-en, fdx-en egy fülescsésze alakulna, a fül is félig készen.
Meglásssuk.
;<))
Azt hittem azsia is elszáll. Nem baj majd a bux. :-D
longba vagyok hati és oti:-) Stop vadászatra nem adok esélyt egyenlőre:))
hátha regel ott nyitunk ahol voltunk ... persze shortok tartva bővitve.,nem kicsit.
:(
Semmi nem biztos, várjuk meg ázsiát is, meg a drága futureseket.....
Beálltam venni egy kicsit lekötésre számítva, pont 601-re. Azok között voltam akik kimaradtak. Hát holnap lesz egy kis up.
Jogos a két pont barátom, jó, hogy csak most értem haza..... ez a délutáni öntés nekem se tetszett, de ez van....
legalább nem minuszba vannak, ez is valami:)
Visszatértem a SL-re az utóbbi időkbeli mentálisan alkalmatlan stop buktáim miatt, és 2x ki is vert ez trágya, pedig nem is volt szűk a stopom.
Csak azért is vettem du még és holnapra volt mit átvinnem, remélem a mai napit holnap már nyitóban megcsípem.
Gyere inkább beszélgetni kicsit, majd megvigasztallak :)
úgynézem 1100 megfogja őket első körben..de menjünk át USA topikba....mert Henci töröl :D