félek, hogy azt odakint előre árazzák, nézd meg az €$ DAX, SNP-t!
félek, hogy azt odakint előre árazzák, nézd meg az €$ DAX, SNP-t!
majd 11kor lesz az adat a német gazdasági hangulatról. csak felhúzzák azzal rg-t is:-D
a németeknél dübörög a gazdaság. jó lesz az adat.
Utónyaralás nekem szinte minden nap ezen a nyáron :D
Követelem hogy Rg-t húzzák meg,milyen dolog az minuszban tartózkodik...
Ma várható adatok:
AU 10:00 Glenn Stevens RBA-elnök beszédet tart
EZ 10:00 Eurozóna folyó fizetési mérlege, jún., előző: -5,8 mrd EUR, várt: -3,7 mrd EUR
GB 10:30 Brit infláció (CPI), év/év, júl.. előző: 3,2%, várt: 3,1%
GB 10:30 Brit kiskereskedelmi árindex (RPI), év/év, júl., előző: 5,0%, várt: 4,9%
EZ 11:00 ZEW német gazdasági hangulat index, aug., előző: 21,2 pont, várt: 20,6 pont
CA 14:30 Külföldiek kanadai értékpapírvásárlásai, jún., előző: 23,16 pont, várt: 10,32 pont
CA 14:30 Feldolgozóipari értékesítések, hó/hó, jún., előző: 0,4%, várt: -0,4%
US 14:30 Megkezdett házépítések száma, júl., előző: 549 ezer db, várt: 560 ezer db
US 14:30 Kiadott építési engedélyek száma, júl., előző: 583 ezer db, várt: 580 ezer db
US 14:30 Termelői árak (hó/hó), júl., előző: -0,5%, várt: 0,2%
US 15:15 Ipari termelés (hó/hó), júl., előző: 0,1%, várt: 0,5%
US 15:15 Kapacitás kihasználtság, júl., előző: 74,1%, várt: 74,6%
US 18:30 A Fed-től Kocherlakota beszédet mond
Igen ez a piros nyilas változat :)
50-es óráson nem figyeltem, forexos pozikkal vagyok elfoglalva! Pedig ott azt kellet volna tennem amit Ricsi javasolt :(
Yo reggelt!
Én meg maradok a fej-vállas variációmnál :))
remélem ez jön be ,-)
kicsit átrajzoltam a képet
Aztat te tudod csak:)
Én 800 ponton már keresek, de nem megy a pimasz:(
Lefelé nyereséges lenne a shortom,felfelé tudok bővíteni,akkor nekem is mind1? :D
Előre szólok hogy nyáron napot voltam a piactól távol,mindkét alkalommal 800 pontot emelkedtünk,a héten ez az uccsó melónapom :D
De a szemem rajtatok lesz!
Egyelőre jó a longod...
Én itt zárnám pont a felét, a másik felén meg stop 400-ra.
Olyan fogalom van a BÉTEN, mint amilyen forgalommal dübörög a gazdaságunk!
Sztem qva nagy simlizés megy,zéró forgalommal,legalább tudok jó átlaggal shortot nyitni,20e alatti buxnál meg nagy lesz majd az öröm :D
van egy pár lehetséges változat naposon, célára csak a SÁRGA BEAR FLAG-nak van:
Ha netán át tudna vergődni a 700-750-en még egy Sc is elképzelhető lenne.
viszont a futik magasabban voltak mikor mi nyitottunk, zárásunkor 1077 SNP nyitásunkor meg 1079
Ezt kell figyelni nem a Promptot! De szerintem aljat találtak egy időre a piacok, HAti 22300 DOW pedig óráson a 200-ast!
Így én inkább shortokat zárogattam volna tegnap! Mivel az nem volt ezért longot nyitottam 22379-en 22800-elsődleges céláram!
Lentebb zárt hambi mint mikor bezártunk,mi pedig csinálutunk +1% rést,ez tényleg közröhely...l van fiúk tartsátok,csibészkedjetek vele amíg tudtok,mert cudar világ lesz itt hamarosan.