tettem fel TA-t :)
tettem fel TA-t :)
a felkötés annak köszönhető, hogy így sikerült a 20200nál lévú trendvonal fölé tenni. 20k alatt mehet a vad short :)
hogy ez is rendben legyen:
arra számítva, hogy 20k alá megy, 20110-en shortot nyitottam. Szó se róla nyithattam volna jobb helyen is. Végén arra gondoltam, ha már napközben nem ütötték le, majd záróban elintézik. Nem tették.
Short: 20110-20200
(elvitte az oti shortnyerő felét :S)
És adtál rá nekem pontot? :D
Mostani példánál maradva, adtam 650-en, és a felét zártam 950 körül, 1-2 napra rá. Most vagy 21 700-on veszek, vagy 19K-n bővítek eladást.
Bár mint mondtam, ha 19700 lesz, akkor beállok egy stoppal 20K-ra. Ha lezár, van kis nyereségem.
Persze olvastam. Addig azt hittem értem, most már nem vagyok biztos :))
Én át tudok vinni shortot, máshogy nem is csinálnám, nekem ez a swinges módszer jön be, amit le is írtam. Gondolom, olvastad:)
Promt shortot nem vihetek napon túlra, és ha átvitték volna a 21k-t ki tudja lehet beletéptek volna még 1-2száz pontot. A rés szabály lehet "hírre vevős" napokon nem műkszik. :)
Hát ja a 650esed lassacskán nyerőbe fordul.
Pedig megbeszéltük a shortot, neked is van valami réses szabályod (Chaby-tól tudom). Erre a végén hagytad magad kiugrasztani, sajnálom...
Lassan a 650-es shortom sem annyira rossz :)
Hát fő az óvatosság. Mindenesetre 5-10ponttal napi max alatt zártam, ez nem az én napom volt, hati shortom is kistoppolva.
Hát ha azt átviszi akkor lehet jobban jártál, hogy kistoppolódtál... Nagyon szép forgalommal emelkedik
Stoppom aktiválódott :(
Azt a 13k-t nem láttam 21.000n, lehet visszavontam volna a stoppot.
Zárhattam volna, de minek? Nekem nem sürgős. Majd zárom 20K-n, ha lemegy 19 700-ig, akkor teszek rá stop-ot 20K-ra. Nem kapkodok, én lassabban szeretem :D