61 pontos a KT 0,82% dugják fel maguknak meg!
Simán! +0.01 és +0.16%-ra? Jóhogy!
Csalódott is lennék, ha nem az lenne.
Kész, mindjárt meg is lesz a 700.
Hogy ne lenne gap? Nálunk? Ugyan már, minden zöld, happy.
jézusom mit műveltek az utolsó szakaszban ezzel a bux -al..ezeknek elgurult a gyógyszerük...esni kéne nem felfelé menni :-)
Remélem kint megint csak móka volt, hogy megszívassanak minket... és a 0 érintése után zárnak majd 1050-en.
A buxot jól meghúzták most a hati nélkül.
az biztos...nekik, van tőkéjük elég...mondjuk most hogy ma kis pluszban vagyunk a forgalom nulla...lehet elszáll a bizalom ?
csak pár Londoni alap tartja még vételekkel a piacot.
nézd a bét mai forgalma 5,5 mrd huf eddig....ezt egy külföldi alapnak megtámasztani semmiség...aprópénz....nekik lassabban fogy el a pénzük, mint a kisbüfiknek...
Elnézést ha nagyképűnek tűntem,. Csak azért trágárkottam mert már rég esni kéne a buxnak és az otp-é nek. De rájözttem a megoldásra az alá állás oka a marha nagy esés ami lessz,ha nem állnának alá akkor már 4-5 száz forinntal lejebb lenne,és ehez mkég a ma meg holnapi zakó az betzenné a kiskertajtót,l3menne 4000 alá,azért aszt mefg nem haggyák,szóval term. short továbbra,és bővítve,nem kis pakk.
minek kell trágárkodni? ha jó az elképzelés, akkor azért nem, ha meg rossz, akkor nem másban van a hiba....nekem is ezt mondták tavasszal....egyébként itt ma volt jónéhány magabiztos (nagyképű) állítás a piac irányával kapcsolatban....az ilyet általában pont a piac bünteti meg...na de nem osztom az észt....bocs az offért.
mondjuk azon se lepődnék már meg :DD
azért várjuk csak ki a végét....cselesek a fijúk odaát...szivatják az övéiket is elég szépen.
öhöm...meg leszenünk máma megen szivatva...asszem :-DDD