Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#291735 BudFox Előzmény: #291668

Tényleg röhejes hogy mi egyszerűen nem bírjuk a nyugatot követni, bezzeg egy heti esést azt emelkedésben fél nap alatt le bírjuk dolgozni ...Erre már nem lehet szavakat találni..közröhej !!!

Te írtad : :D : Nyugat megállt az emelkedsében,,sőt elindult az eső trend....igy a Bux is megállt :D

Szóval igy van...teljesen...: Ha nyugat már esik dúrván..a Bux még csak megáll az emelkedésben.

Nem tudom hova rakni ezt az optimizmust a Bét -el kapcsolatban.

5 napos intervallumban 1,3 % -al vagyunk a nyugat fölött.

http://stooq.com/q/?s=es.f&d=20100816&c=5d&t=c&a=lg&b=1&r=bux

10 naposon mondjuk 0,2 % -al alatta ..hm..

http://stooq.com/q/?s=es.f&d=20100816&c=10d&t=c&a=lg&b=1&r=bux

de 1 éves visonylatban a ledúrvább...ott majdnem 8 % -al vagyunk felettük..ez azért sok.

#291732 BudFox Előzmény: #291699

Én itt vagyok.. .-))

SP szépen esik...OTP még mindig itt ? :D

látom azért csak megpróbálták megint 5000 fölé húzni...már igazán abbahagyhatnák...lehet hogy egész héten megpróbálják minden nap 5000 fölé vinni.

Hati meg itt ragad.

Itt is egy shortman. A p…

#291731 Benjoe

Itt is egy shortman. A pénteken nyitottat most lezártam 306-on. A többi sajnos sokkal lejjebbről van.

#291719 Very Mary Előzmény: #291699

Üdv!

Én is itt csak lapítok mert kb innen vannak a shortok múlthétről :-)

szerk: pénteken jó lett volna bővíteni/jóárasítani de erről lemaradtam...

Én meg válaszoltam. Két …

#291716 Ricsi

Én meg válaszoltam. Két számla, és meg van oldva a gondod :)

Csak nekem nem kell két számla a valóságban, képes vagyok elkezelgetni magam is :)

#291711 Amatoregy Előzmény: #291703

Szia neked is.

497 a bekerem. Feljebb bővítettem volna a shorot 797-nél nyaralás alatt. (oda nem jött, lett helyette dax short 6300 felett). 1000 ponttal lejjebb zárnám....

#291703 Ricsi Előzmény: #291702

326, szerintem igen :)

Egyébként szép napot neked. Mikor zárnál shortot?

#291698 Amatoregy Előzmény: #291669

Látom meglettem szólítva, de nem veszem magamra. :D

Valamelyik topikban leírtam én is, hogy hogy csinálom.

Cserébe nagyon ritkán irogatok ide...

Egyébként egyet értek Ricsivel, de ezt priviben már korábban is írtam neked.

Buxban olyan a ta mint az időjárás jelentés. Egyszer bejön, de nem biztos, hogy aznap és azon a szinten....

#291684 Ricsi Előzmény: #291669

Egyébként pedig én swingelni szeretek, és most ez az időszak ennek nagyon kedvez.

A mai nap brókerszemmel …

#291678 Zabás

A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)

Úgy néz ki az újabb augusztusi hetünk is építkezéssel fog eltelni. A szép várunkat már, ki tudja hányadik heti ostrom után megint foltozgatni kell. Az ellenséges csapatok nem akarják feladni a harcot, a várva várt felmentő seregnek meg nem nagyon akaródzik megérkeznie. Szóval mi is vár a várvédőkre a héten és holnap:

A várvédő fekete sereg (OTP): path helyzet még mindig… a makro ágyúsok szépen rombolgatják a falakat egy-egy rossz adattal, ha így folytatják egyszer tényleg le is fog dölni. A héten és hétfőn mindenképen óvatosan tartózkodjunk a palánkon, mert egy új ellenfél is megjelenhet a harcmezőn, a minősítők. Amennyiben bevetésre kerülnek, biztosra vehetjük, hogy tartósan 5000 alá fog süllyedni a várvédők száma. Ha nem jön, az újabb fegyver eloldalazgathatnak a védők a várban, de igazi fellendülést inkább az őszi hónapra várnám.

A szurok és olajöntő brigád (MOL): harcállásban, megtépázottak, kicsit sajnos a harci kedvük is csüggedt a seregszemlére majd 17. kerül sor. Tartásuk és képzésük kényes feladat az igazi fürgék a kemény legények. 20 éves kortól már lassabban reagálnak és ahogy közelednek a 21 fele, már nem alkalmazhatóak erre a feladatra. 19-es itt a nyerő szám. Persze megnézném előtte mindenképpen azt a sereget.

A tábori doktor (Richter): békei időkben egy jó barát egy kellemes beszélgető partner. Egy olyan, akivel bárki szívesen vált egy- két jó szót. Így harcközben már meredekebb. Már korántsem az a mosolygós bácsi, aki beköti az ember sebeit, ha elvágja az ujját. Ettől függetlenül a csapatban szerintem jó lehet, egy kicsit még elnézegetném a munkáját, és ha még mindig 44-es a bakancsa, lehet elővenném egy napra.

Összefoglalva: a héten figyeljünk a minősítőkre, a MOL gyorsjelentésre és a makrókra, hétfőn pedig az EUR/HUF és EUR/USD-re és természetesen a hangulatra.

Jó kereskedést kívánok.

Pásztor Csaba (Dunaújváros)

BUX

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0816.jpg

A 22000-es árfolyam letörése után 21800-nál találhat támaszt az index. Amennyiben nem tudna az említett szint alá menni, úgy 22350 – 23400 közelébe emelkedhet vissza.

BUX1012

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0816.jpg

Az emelkedést a 22635-ös árfolyam lévő 200 napos mozgóátlag nehezíti. Amennyiben fölé tudna menni, úgy 22700-nál már ellenállásba is ütközhet az index. Ellenkező esetben, ha letöri a 22270-es, akkor 22000 közelébe eshet vissza az árfolyam.

#291675 Zabás Előzmény: #291665

Bocs, hogy beleszólok, de szerintem meg hagyni a picsába!

Ha nincs 23600-short vagy 20800 környékéről long akkor jobb a partvonalon lenni ezzel! Bármilyen pozifelvétel csak ezek környékén javasolt!!!

Balacy rendszeréhez bekerült egy részletes stratégia magyarázó videó! Ajánlott!!

#291673 Ricsi Előzmény: #291669

Nem történt semmi, csak "tökéletesre" csiszoltam a technikámat. Mármint a matematikait, a tudástárban megtalálod, ha még nem olvastad volna. Az elvem az, nincs vesztő pozi, mind kihozom legalább 0-ba.