Pedig megbeszéltük a shortot, neked is van valami réses szabályod (Chaby-tól tudom). Erre a végén hagytad magad kiugrasztani, sajnálom...
Lassan a 650-es shortom sem annyira rossz :)
Pedig megbeszéltük a shortot, neked is van valami réses szabályod (Chaby-tól tudom). Erre a végén hagytad magad kiugrasztani, sajnálom...
Lassan a 650-es shortom sem annyira rossz :)
Hát fő az óvatosság. Mindenesetre 5-10ponttal napi max alatt zártam, ez nem az én napom volt, hati shortom is kistoppolva.
Hát ha azt átviszi akkor lehet jobban jártál, hogy kistoppolódtál... Nagyon szép forgalommal emelkedik
Stoppom aktiválódott :(
Azt a 13k-t nem láttam 21.000n, lehet visszavontam volna a stoppot.
Zárhattam volna, de minek? Nekem nem sürgős. Majd zárom 20K-n, ha lemegy 19 700-ig, akkor teszek rá stop-ot 20K-ra. Nem kapkodok, én lassabban szeretem :D
főleg, ha zárod 20k alatt.
Lokális csúcsnál vagyunk. Ez a szint április óta megálljt parancsol az árfolyamnak. Nem biztos, hogy rossz ötlet a short, de szerintem most túl optimista a hangulat.
Veszteségei ellenére jól teljesít a MOL
A Mol Nyrt. a második negyedévben 9,4 milliárd forint nettó veszteséget könyvelt el, szemben az első negyedévi 24,3 milliárd forint pozitív eredménnyel, és az egy évvel korábbi szintén pozitív 151,3 milliárd forint nyereséggel.
A kedden közzétett, konszolidált, nem auditált, a nemzetközi számvitelei elveknek (IFRS) megfelelő gyorsjelentés szerint a vállalat az idén az első félévben 14,9 milliárd forint nettó eredménnyel zárt, szemben az egy évvel korábbi 26,4 milliárd forinttal. Az elemzők a második negyedévre 22,98 milliárd forint nettó veszteséget vártak. A társaság a jó üzleti eredmény ellenére a nettó veszteséget a mintegy 76 milliárd forintot kitevő nem realizált nettó árfolyamveszteséggel és a magasabb, mintegy 25 milliárd forint adóráfordítással magyarázta.
A Mol első féléves nettó árbevétele 1914,6 milliárd forint volt, ami 44 százalékkal több a tavaly ilyenkorinál. A második negyedéves bevétel 1048,4 milliárd forint volt, míg egy évvel korábban 698,6 milliárd forint. Az első negyedévben a bevétel 866,2 milliárd forint volt. A közlemény idézi Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgatót, aki elmondta, a javuló működési eredmény ellenére, látnak lehetőséget a további javulásra.
A Mol Csoport teljes magyarországi értékesítése 13 százalékkal csökkent az első félévében az előző évhez képest, a kedvezőtlen kereslet és a szomszédos országok felé irányuló üzemanyag-turizmus következtében. Ugyanakkor Szlovákiában a finomított termékek teljes értékesítése 11 százalékkal nőtt, ezen belül a dízel értékesítés 18 százalékkal. A legfontosabb piacokon a Mol értékesítési volumene kisebb mértékben csökkent, mint a piaci kereslet, így Magyarországon és Szlovákiában növelték, míg Horvátországban magas szinten tartotta a vállalat a piaci részesedését. A romániai üzemanyag értékesítés a teljes piacnál kisebb mértékben, 4,5 százalékkal csökkent, így a Mol kiskereskedelmi piaci részesedése tovább nőtt. A Mol Csoport az első félév végén 1632 töltőállomást üzemeltetett és 34 488 alkalmazottat foglalkoztatott.
(MTI)
fél 3 körül állt helyre sztem. Azokban a topikokban amiket én olvasok 11-kor nem volt hsz.
nekem még fél órája sem ment...Ti meg itt már 11-kor írogattatok!
úgy ahogy Te most. Hamarabb észrevettük, hogy helyreállt
Hogyan tudtatok a stokíra írni, ha többünknek azt írta, hogy az oldal nem elérhető?
Köszi!
Inkább lekötésre számítottam a végén
ma is meg lehetett volna játszani, de túl magasan nyitott ahhoz, hogy beálljak 19950-re. Persze megint későn jutott eszembe "Fornit réses szabálya" is. Ma oda vissza lehetett volna keresni vele.
Grat neked, figyeltem és drukkoltam. Ha hagyod záróra, még jobban jársz, de az lutri
Tegnap felszúrt értem :) 19950-19150 (200 Ft-os szabály)
Off: Otp short is nyerő lett :)