Fasza,kellett volna venni nyitóban.
Fasza,kellett volna venni nyitóban.
Volt tegnap 520 felett?Most értem vissza a nyaralásból,úgyhogy egyelőre csak pillogok.
Kiváncsi vagyok,hogy ekkora forgalom mellett mi lesz a 19300-19520-as nyitóréssel.Párszor megszivatott már,ritka,hogy ne jöjjön vissza betölteni.
Tegnap megint túlbecsültem a lekötési kedvet, nem ment le addig ahol vártam.
"Erős teljesítményt mutatott a MOL is. Áttörni látszik 19 000 körüli ellenállásait, amellyel elvileg 20 500-21 000-ig nyílik a tér, a probléma azonban ugyanaz, mint az OTP esetében. Amennyiben legalább néhány napra kedvezőbb lenne a piaci hangulat, ez a két papír jobban teljesíthetne tesztelve az említett felső ellenállásokat."
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=451106
Amikor elsején lementem a Volt-ra akkor is 19400-on zárt, mi van ezzel? Amúgy meg a nyersanyagárak menetelnek felfele a világban a megnövekedett kereslet nem azt jelzi h beindult a gazdaság?
Ennyi volt! Stop zárt 19400 on....bruttó 300 pötty!
Nem is rossz, ahhoz képest h nem szoktam dt-zni! :)
meccsnézés mindenképpen lesz, kérdés milyen gyakran kell a monitor felé nézni :)
Nem.. Gyorsan akartam venni, de lemaradtam a 400 alatti vételekről, most már talán nem is baj...Ha így folytatódik ebből ma már csak meccsnézés lesz :))
Nekem akkor pontban volt ill. lett később óriási a bukóm, nem összegben. Csak 1/5 pakk volt, -10% lett a vége, az már nem szép... De szerencsére már bőven ledolgoztam :))
Én most már megvárom az adatot, addig semmi vétel...
Én is megnéztem, mert márciusban nem volt nagyobb veszteségem. És tényleg nem.
A 03.17-i vételeim egy részét 04.07-én adtam el nyerőben. A másik részét 05.07-én nagy bukóban. :(
Közben vettem 1 kicsit 395-ön. Szabály szerint be is álltam az eladási oldalra.
Lehet, hogy kereskedési kényszerem van? Egyre többször gondolkodom ezen...
Én is pont akkor, aztán egy "Ebéd az asztalon!" hang ébresztett :))
Lehet még meghúzzák az adat előtt, de egyelőre ez a 19 400 környéke látszik egy stabil nyugalmi pontnak, szívem szerint kivárnám az adatot, aztán ha nem túl gáz, vagy ha igen és beesnénk, akkor long, bár ma a richter tűnik a karbantartó felelősnek...
Összegben nekem is és nemcsak a molban, % ban sikerült szerdán alulmúlni.
Lassanként összehozunk egy szabálykönyvet a molra.
Jaj kár volt felemlegetni, most néztem meg, legnagyobb mol bukóm volt ill. lett később a beragadt pakk is... Már majdnem elfeledkeztem róla...
De tényleg te vagy a tettes a szabálynál :))
nem voltam 100%-ig biztos benne, de Rád gyanakodtam a réses aranyszabállyal kapcsolatban :)
Én is ledőltem 11 körül. :))
200 Ft bármikor benne van. Kérdés hogy merre? Az utóbbi napokban jelentős forgalom volt az emelkedésben. Ma "szinte" semmi nincs az esésben. Reggel a futikat látva arra gondoltam, hogy ma talán az elmúlt napok fordítottja lehet. Délelőtt le, délután fel. És talán USA is nyithatna és zárhatna zöldben. Hátha nem kötnék le Mollykát záróban.
Lehet veszek egy picit. De picit venni mi értelme?