A tegnapi nap után csodálkozol:D Ha felét ma visszaadnák akkor se szólhatna senki:)
A tegnapi nap után csodálkozol:D Ha felét ma visszaadnák akkor se szólhatna senki:)
majd ha USA rátesz egy lapáttal akkor öntik megint..de addig 570 -es KT nevetséges...hétfőn 250 is volt.
nem hisznek abban ,hogy esés következhet... gyökerek... forgalom hatalmas otpben..
550es kt-t, persze..
oké köszi..interaktiv broker.
Herceg - várok vele :D batchtrading oldalon keresetem de ott nem találtam könyvet róla..összes USA részvényről van.
ON
6400 on az OTP...kezd visszajönni a péntek délutáni hangulat :D
kereskedési platform topik Bud, sztm ott van leírás. Ha akarsz nyitni számlát várj vele még szvsz
interaktiv broker
amerikai broker cég
de bárki nyithat számlát
tudom az okokat, csak drágák nekem...
mert alacsony volt a KT akkor...most meg nagyobb picit. hiába..itt nincsen árjegyző.
résen kell lenni marhára..hogy itt valami csurran-cseppenjen..
Ma volt 250kt is,nem is mertem ott ráadni,majd ahelyett hogy hatit felhúzták volna,beszakadt a promt,kt meg öccász felett :D
kalkulálhatatlan. Pl múlthét csütörtök 600-700ig vették a hatit, tépték a longosok, amjd beszakadt a piac.. Inkább a szándék látszik, hogy mit szeretnének. Persze pánikban meg öntik...
Kösz, 24 ezernél adtam egy kontit próbaképpen. Jól látom, hogy inkább 10-et kellett volna..? :-)
Én még mindig itt tartok....
Elfáradtam meló mellett és belekeveredtem.
Na akkor,...ha nő a kamattartalom akkor optimista a piac,...tehát a növekvő kamattartalom elvileg növekvő árfolyamhoz tartozik?
Előre is köszi a választ.
Ádám
engem csak annyi bosszant, hogy hatit amikor adtam otp 6600 felett volt, hatin meg nyerő sehol..