enni voltam, ki :o(
a shorton? Reggel több is volt. Vagy longod volt?
lemaradtam...
ennyit Én is ígérhetnék :D:D
az ilyen mese lista :) sokkal több a milliárdos itthon...
Ha megnyerem a hétvégén, akkor ígérem nektek elkezdem shortolni a hatit izomból, de előtte szólok :-D
imádkozzatok!!!!!!
Nincs :) az már elverte tőzsdén szerintem, vagy forexen százszoros szorzóval :)
századik vagyona 4.3Mrd
A lottó milliárdos nincsen benne a könyvben ?
5,1 MRD -ot nyert...és ilyen helyi gengszterek / suhancok rávették hogy a nagy részét fektesse be svájci frankba..azon is nyert vagy 1 mrd -ot állítólag...
najó sokat el is költött már belőle..
Alex kistoppoltak?:S
ebbe a otp tulajdonosai is részt vettek otp maga kicsi....
Igen én írtam az októbert. De én a soros támadás után kezdtem tőzsdézni, mert annyira olcsó volt az opt, hogy minden 1,5 liter tej mellé adtak egyet.
Konkrétabban október 23-a után hétfőn.... kezdtem...
És maikor Csányi papa beállt védeni napokon keresztűl az 1600-at, az nem piacbefolyásolás?
Csak úgy halkan kérdezem:)
Csányi vagyonát papíron nagyban befolyásolja, hogy mennyi az otp.
De ha azt veszem, 2008-ban volt 160, 2009-ben meg 50, azért nem bukott ő akkorát ezen a shorton:)))
otp tartalékolt és máshol fektette be okosan euro kötvény vagy mi...nem ált be háborúzni ,meg ha utolsó másodpercekbe adja be ,ki tehet ellenne....
abba helyzetbe nem a elsődleges célja a rv árfolyam támasztássa...tudta esik így is úgy is még....ill. visszafog pattani akkor kell a lé mikor long pánik van ..és okosan is kezdftzék venni .ill húzni..off
Jaja vagy nézd meg a köcsög brókereket tegnap. Nem adtak a piacra záróban, így nem tudták a dt shortosok zárni a pozijukat. És reggel záratták velük, de a tetvek azt hitték megyünk tovább és jól ki tudják tömni őket. Faszuknál fogva lógatnám őket fel a hősök terén a villanyoszlopokra. Gusztustalan brigád!!!
Na egy szóra :)
Tegnap megvettem a 100leggazdagabb személyről szóló folyóiratot.
Leírja Csányi vagyonát benne.
Csányi vagyona évente:
2002:15Mrd
2003: 17
2004:30
2005:70
2006:90
2007:140
2008:160
2009:50MRD!!!!
:))) kicsit bevágta az OTP bukta ezek szerint, de így is a második leggazdagabb Demján után.
Van a kiadványban a nagymenő után egy írás az első millioról, ami szerint Rockefeller azt mondja "az első milliót ne firtassák, a többiről örömmel számot adok"