Te írtad a 2008 októbert :)
Hathor - ez a legbjútifullabb kép amit ma rajzoltál :DD
be kell hogy jöjjön.
nem haza ellenes vagyok, mert otp nem a hazám. Hanem van eszem. Gondolkozzál már, piacon két oldal van, vevő és eladó... vevők nem álltak be. Nem hiszem ebben sok bonyolult lenne. BÉT szabályzatban nincs benne ilyen, mutasd meg.... Piacbefolyásolással büntették, nem szabály megszegéssel...
Annyira egyértelmű, ahogy az is, hogy otp shortolta magát...
Hát a csomó lét helyett szinte mindenét mondanék (minden pénzt természetesen)
egyetértek, otit kellett volna bűntetni
engem meg az emelkedés csinál ki ha már itt tartunk :-S
henci bét írta szabályokat...és megszegték..mi itt a jogtalan???.. HÁT AZ,....de én lezártam ezt a témát...utolsó beírásom volt-e témába....haza ellenes vagy??:)....te fickó:)
pont buktál csomó lét ezen:(ejej
nekem egy kanyit nem adtak vissza... pszáfnek meg mire fel kell lé vagy otpnek, hogy rohadjon meg az összes tetű mindkettő cégben...
sztm jogtalan, peedig azaz esés kicsinált...
nem tök mindegy, mert záró szakaszban semmi se tiltott. Nem álltak be venni, ennyire egyszerű. Nem volt egy nagy mennyiség. Emlékeznél, hogy otp kölcsön adta papírjait egyfolytában akkor tudnád, hogy magukat shortolták. végig tőzsdézted, emlékezz. Tőlem rákereshetsz neten is.
Határidő meg ment a piac után...
15percesen viszont egy fej-vállat is el tudok képzelni.
Kinek mi tetszik..
http://www.postimage.org/image.php?v=TsjvunS
na megyek tovább..
Hogy azt az öccázsas kt-s jó eget hogy nem bírunk összeesni,mert a világ egyik legkoruptabb,legeladósodottabb,legnagyobb kampós orrúak által megszállt terület tőzsdéjének itt kell hősködnie,ha már másba nem bír a világ élvonalába tartoznia csak a mutyiban....
igen..záró szakaszban nyomták tovább le alsó limitre..meg zárás előtt 10 perccel indította az esést...
ha egész nap folyamatosan kis mennyiséggel ha shortolta volna semmi baj nem lett volna..többet is keresett volna vele.
jogos volt az OTP részéről a feljelentés.
van léjük oldják meg árfolyamot napközbe 9-16.30ig hajrá..mi nekik ez a kis piac
erre gondoltam én is. De az nem a soros támadás napja volt, hanem az utáni felpattanás...
tök mindegy zárószakasz tiltott...azt meg nem hinném ők saját áruk ellen nyomták....volt shortjuk biztos de hati pl....
boxba se lehet tökön rúgni másikat..etikátlan....:)ennyi
provokálta otpt.. otp shortolta magát, miről beszélsz... csányiék is hagyták a lekötést, mert érdekük volt. Ezért igazságtalan soros büntatése, mert magyar alapkezelők aszisztáltak hozzá direkt... élükön otpvel... Kicsit filozzál már... 320k mennyiség volt eladáson, mai nyitóban is annyi volt, péntek záróban meg 430.000db....
Na megjöttem megint, benézek kicsit.
Még mindig halad vonalam után. Elvileg újabb csati tető érintés lehet ez alapján :)
naná pont shortoltam hatit ..jól megszivatott:)erre emlékszem
dede akkor volt egyszer egy sávszélesítés. Pattant otp október végén 3600on volt limit és 3900on zárt...