nem voltam sokat gép előtt tegnap...
nekem nem sikerült olyan szép magasan shortokat nyitni...
24 040 és 23 690-ről vannak...
ha lefele akkor ez is jó lesz...
:D
nem voltam sokat gép előtt tegnap...
nekem nem sikerült olyan szép magasan shortokat nyitni...
24 040 és 23 690-ről vannak...
ha lefele akkor ez is jó lesz...
:D
Sziasztok!
EURUSD-t mézzétek!!! Ló****t sen ért a mentőcsomag, ugyanúgy megy tovább lefelé és gyengül a picsába. Mindez a tőzsdéknem szólt nem az eurónak. Szopás van továbbra is :-D
Végén majd 1:1 arányban váltják
igen...
logikus...
azt hittem, hogy ott van egy olyan színt amit nem látok :)))
23800 ölég kemény dejó,eladók sehol,mi lesz így velünk?
építgetem a poakkomat....6600 ha elesik OTP -ben akkor begyorsulhat az esés újból.
a fele pakkomat akkor visszanyitom hatiban egyből.
nekem most induló short pakkom van :
tegnapi : 24350, 24298,
mai 23816.
meglátjuk merre megyünk.
mert ott zártam a shortjaimat....tehát ha fölötte visszanyitom, és a BUX zuhan.akkor jobban jártam mint eredetileg.
én tegnap megint túl sokat vártam tőle, 24550-re álltam eladással, bízva egy nap végi SC-ben!
ilyen USA -ra ma nem fogunk 24380 -ra fölmenni az tuti..csak aztán igy maradjon..
Spanyolok is mozgolódnak..úgyhogy résen kell lenni
igen.
az a célom hogy 23530 fölött újranyissam az összes eredeti pakkomat....és akkor ha lemegy 22000 -re még jobban is fogok járni mint pénteken...
kicsik az igényeim, mi ? :D
egyáltalán nem hülyeség.. Az sem hülyeség ha valaki a tegnapi emelkedő bux csártomra kereskedik..
szerk: gyönyörű kis elliott volt
A mai naptól sokat ne várjunk, főleg ne iránymutatást, szerintem ma egy sima belső nap lesz ami ekkora menet után normális is lehet és akár 1-2-3 napig is eltarthat!
szerk:
Azt kell figyelni, hogy merre hagyja el a tegnapi gyertyát!
Én meg kivárok hosszabb irányra, amikor nem akarnak visszarángatni.
legyen igazad...már nagyon vissza akarom nyitni a pakkomat.
Bár csak ugatom a témát, de éppúgy mondhatnánk, hogy az eső csatornában marad, és 24050 körültől irány le, vagy ez hülyeség?
nem tudom mi jöhetne, figyeljük a csati tetőt szerintem.
meg most már mennem is kell ügyet intézni. Legyetek ügyesek.
Hehe..a tegnapi shortom már szépen termel :D kár hogy nem merte senki full pakkal beshortolni.